Μια barwoman στους «Singles»

27.03.2008
Τη θυμόμαστε από την περίεργη προφορά της, τον έρωτά της για τον Λορέντζο, αλλά και για την ιστορία με το περιβόητο «χαρτάκι»...

Τη θυμόμαστε από την περίεργη προφορά της, τον έρωτά της για τον Λορέντζο, αλλά και για την ιστορία με το περιβόητο «χαρτάκι»... Μια παίκτρια reality από τα παλιά, και συγκεκριμένα από το πρώτο reality του Mega, το «Βar», επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στη μικρή οθόνη για να αναστατώσει την παρέα των «Singles».

Η Γιώτα Καρούνου θα κάνει ένα πέρασμα από την κωμική σειρά του Mega υποδυόμενη την Ελένη, μια ιδιαίτερα δραστήρια κοπέλα που θα γνωριστεί με τον Μπίλι, ο οποίος και θα την ερωτευτεί. Ο ευτραφής κύριος της παρέας αποφασίζει μετά τις συμβουλές της ψυχοθεραπεύτριάς του να αναπτύξει κάποιες δυναμικές δραστηριότητες που θα τον τονώσουν ψυχολογικά. Έτσι, ξεκινάει την ορειβασία και εκεί θα γνωρίσει την Ελένη, η οποία λατρεύει τα extreme sports. Ήδη στον τρίτο κύκλο επεισοδίων της σειράς έχουν γίνει αρκετά γκεστ, με πιο επιτυχημένο αυτό του Κώστα Γκρέκα, που φαίνεται πως η υποκριτική τον κερδίζει από το μόντελινγκ, καθώς εμφανίζεται με επιτυχία και στο «Μπαμπά, μην τρέχεις».

Η Γιώτα Καρούνου θα ολοκληρώσει την εμφάνισή της στην επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Φειδά σε δύο επεισόδια.

Η πρώην παίκτρια του «Βar» μετά την έξοδό της από το reality είχε ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις κάποιων νυχτερινών μαγαζιών και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Μένει να δούμε πόσο έχει αλλάξει πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή της.

Γ.Π.