Άλλος για αποχώρηση;

24.03.2008
Μπορεί η «Μαρία η άσχημη» να συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και εντός ολίγου να μεταμορφώνεται σε όμορφη, ωστόσο η πρώτη αποχώρηση από το καστ είναι πλέον γεγονός!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Μπορεί η «Μαρία η άσχημη» να συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και εντός ολίγου να μεταμορφώνεται σε όμορφη, ωστόσο η πρώτη αποχώρηση από το καστ είναι πλέον γεγονός!

Παρελθόν αποτελεί για την καθημερινή σειρά του Mega «Μαρία η άσχημη» ο Ασημάκης Αλεξίου, που έπαιζε το ρόλο του αστυνομικού. Βέβαια, στην οθόνη μας τον βλέπουμε ακόμη να πρωταγωνιστεί στη σειρά, αφού τα επεισόδια που προβάλλονται αυτόν τον καιρό έχουν γυριστεί αρκετά νωρίτερα. Η αποχώρηση αυτή έγινε κάπως ξαφνικά, με αποτέλεσμα να φέρει αρκετούς μπελάδες στην παραγωγή, αφού αν εξαιρέσει κάποιος την αντικατάσταση των γονιών του Αλέξη Μαντά (Άνθιμος Ανανιάδης) από τον Γιάννη Ευαγγελίδη και την Τέτη Σχοινάκη, κανένας άλλος δεν έχει αντικατασταθεί στα δύο χρόνια που προβάλλεται η σειρά. Μυστήριο αποτελεί ακόμα και για τους συναδέλφους του η αποχώρηση του Ασημάκη, αφού ούτε σε εκείνους έδωσε κάποιες εξηγήσεις ούτε συζήτησε το θέμα μαζί τους πριν ή μετά.

Το ΛΟΙΠΟΝ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά και συνεργάστηκε αρκετά με το νεαρό ηθοποιό, αλλά και εκείνη δεν μπόρεσε να μας διαφωτίσει για τους λόγους αποχώρησής του: «Παιδιά, ούτε εμείς γνωρίζουμε τι συνέβη. Απλώς ενημερωθήκαμε για την αντικατάστασή του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες». Ο ηθοποιός που τον αντικατέστησε είναι ο Δημήτρης Ζωγραφάκης. Πρόκειται για ένα νέο ηθοποιό, ο οποίος έχει εμπειρία κυρίως από το θέατρο και συνεργαζόταν στο παρελθόν με τη θεατρική ομάδα Ex Animo, ενώ το σίριαλ «Μαρία η άσχημη» είναι μία από τις πρώτες του τηλεοπτικές δουλειές.