Ζητείται επειγόντως λύση

12.11.2007
Αλλαξαν τηλεοπτική στέγη, αλλά ακόμη δεν πήραν τα πάνω τους! Ο λόγος για τα μουσικά βραβεία «Αρίων», που πέρασαν πλέον στον ΑΝΤ1. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2003 στο Mega και για τα επόμενα 4 χρόνια

Αλλαξαν τηλεοπτική στέγη, αλλά ακόμη δεν πήραν τα πάνω τους! Ο λόγος για τα μουσικά βραβεία «Αρίων», που πέρασαν πλέον στον ΑΝΤ1. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2003 στο Mega και για τα επόμενα 4 χρόνια υπονομευόταν από δισκογραφικές και καλλιτέχνες.

Φέτος όλοι πίστευαν ότι κάτι θα άλλαζε. Κάτι η επιλογή του χώρου και η προσπάθεια να δοθεί συναυλιακός χαρακτήρας σε μια βραδιά που θα έπρεπε να μοιάζει με τελετή απονομής μουσικών... Όσκαρ, κάτι το αφιέρωμα στη μεγάλη Μαρινέλλα, που κόπηκε στη μέση, κάτι τα παρατράγουδα στην είσοδο από λούμπεν στοιχεία του πενταγράμμου συνέβαλαν στο να μην έχει η απονομή τη λάμψη που έπρεπε.

Παρά το γεγονός ότι επιστρατεύτηκε ένας Χρήστος Φερεντίνος, ένας Νίκος Ευαγγελάτος και τόσα άλλα αστέρια της TV, το τελικό τηλεοπτικό προϊόν, γιατί περί αυτού πρόκειται, δεν συγκίνησε το κοινό.

Η τηλεθέαση έφτασε μόλις το 25,8 %, ενώ στις προηγούμενες διοργανώσεις, με όλα τα παραλειπόμενα και τις ηχηρές απουσίες, είχε φτάσει μέχρι και 45,1%, με μέσο όρο για τις 5 χρονιές το 39,2%.

Ευχόμαστε του χρόνου να μελετηθεί καλύτερα το θέμα, γιατί είναι κρίμα ένας τέτοιος θεσμός να μη βρίσκει την ανταπόκριση που του αξίζει.