Είπε «όχι» στην πρόσκληση

19.09.2007
Ποιος; Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που στεναχώρησε πολύ την Ελεονώρα Μελέτη.

Ποιος; Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που στεναχώρησε πολύ την Ελεονώρα Μελέτη. Όπως με ενημέρωσαν οι καλλιτεχνικές πηγές μου, η παρουσιάστρια ήθελε να έχει ένα δυνατό όνομα ως πρώτο καλεσμένο στον «Πρωινό καφέ», γι αυτό ζήτησε να της φέρουν το δημοφιλή πρωταγωνιστή, με αφορμή τον «Γιούγκερμαν» στον ΑΝΤ1. Δυστυχώς, όμως, όνειρο ήταν και πάει. Ο Κωνσταντίνος αρνήθηκε ευγενικά προφασιζόμενος φόρτο δουλειάς. Το φυσάει και δεν κρυώνει λοιπόν η Ελεονώρα, που τον θεωρούσε το καλύτερο χαρτί για να ανεβάσει την τηλεθέαση.

Το παλιό έχει γοητεία
Πάνω από 40.000 αντικείμενα τοποθετήθηκαν σε μια έκταση 3.500 μέτρων στο εργοστάσιο ΧΡΩΠΕΙ, για να αποδοθεί πιστά η εποχή του «10» δηλαδή ο Πειραιάς του 1958 από τον Alpha. Ο δρόμος καλύφθηκε με χώμα, σπίτια φτιάχτηκαν από την αρχή, ξηλώθηκαν αγωγοί και μεταφέρθηκαν υλικά από παλαιοπωλεία και μάντρες όλης της χώρας. Πρωταγωνιστούν οι Δ. Καταλειφός, Ρ. Πιττακή, Μ. Πρωτόπαπα, Θ. Ματίκα, Β. Χαραλαμπόπουλος, Μ. Ναυπλιώτη, Κ. Καρβούνη κ.ά.

Τραγουδάει για χάρη του
Πολλοί προσπάθησαν, ένας όμως θα έχει τη χάρη να φέρει τη Σελίν Ντιόν στην εκπομπή του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Αλιάγα, που έκανε μαζί της και ένα φοβερό ντουέτο στο CD του, που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Φίλη του καλή η διάσημη Σελίν έσπευσε να τον συνδράμει στην καινούργια του προσπάθεια στον Alpha.

Οι γυναίκες θέλουν το κινητό τους
Αυτό αποδεικνύει περίτρανα η Ρέα Τουτουντζή, που έχει πάθος με τα κινητά τηλέφωνα και μόλις κυκλοφορήσει ένα μοντέλο τρέχει να το αγοράσει. Μάλιστα, έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά που διαθέτουν ΜΡ3, γιατί της αρέσει να ακούει συνεχώς μουσική, ακόμα και στα διαλείμματα των γυρισμάτων της εκπομπής της στη ΝΕΤ.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται
Η παρέα των «Singles» του Mega θα βρεθεί αλυσοδεμένη σε ένα τρένο αντιμέτωπη με τους κακούς που σκότωσαν το φίλο τους, τον Δημήτρη. Κάτι μου θυμίζει Και δεν είναι μόνο αυτό. Μετά τις διακοπές που έκαναν πέρυσι στη Νάξο θα τους δούμε φέτος, κυνηγώντας τους κακούς, να πηγαίνουν κρουαζιέρα στην Κρήτη. Η ιστορία δηλαδή του «Παρά πέντε» επαναλαμβάνεται, με τους «Singles» να προσπαθούν να εξιχνιάσουν μια δολοφονία.

Σύγχρονες «Τρεις χάριτες»
Καιρό τώρα το τρομερό δίδυμο Ρέππας-Παπαθανασίου σκέφτεται να επαναφέρει στο γυαλί τις «Τρεις χάριτες». Πού; Στο Μega, με πρωταγωνίστριες τις Μαρία Καβογιάννη, Καίτη Κωνσταντίνου και Μαρία Λεκάκη. Φυσικά, με φρέσκα κείμενα και σημερινές ιστορίες. Μακάρι!

Από τραγουδίστρια ηθοποιός
Τόσες και τόσες το έχουν τολμήσει. Η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Καίτη Γαρμπή, που θα τη δούμε στις «7 Θανάσιμες πεθερές». «Γιατί όχι κι εγώ;» σκέφτηκε λοιπόν η Μαριάντα Πιερίδη και, όπως πληροφορήθηκα, σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση που της έγινε να παίξει σε σίριαλ.

Κάνουν ένα πέρασμα
Ποιοι; Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Αλέξης Γεωργούλης. Και οι δύο θα πουν για λίγο «Αν μ αγαπάς» στον Alpha. Η Αλεξάνδρα θα υποδυθεί την όμορφη αδελφή μιας κοπέλας που θέλησε να της μοιάσει, έκανε πλαστική και παραμορφώθηκε, ενώ ο Αλέξης θα υποδυθεί ένα δικηγόρο, φίλο του Κρατερού Κατσούλη, που θα είναι ο άνθρωπος-κλειδί σε ένα μυστικό.

Πανικός στο στούντιο
Αιτία; Ένα μπλε φουστάνι. Αυτό που επρόκειτο να φορέσει η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε γύρισμα του «Αν μ αγαπάς» στον Alpha. Μόλις όμως το είδε η νεαρή ηθοποιός, έπαθε μια μικρή «υστερία», όπως μου είπαν άτομα που είδαν τη σκηνή. «Δεν το φοράω εγώ αυτό», διαμαρτυρήθηκε η Ευδοκία και το γύρισμα καθυστέρησε για μία ώρα μέχρι να βρεθεί άλλο φόρεμα για την πρωταγωνίστρια. Όσο για το μπλε μοντελάκι που απαξίωσε η νεαρή ηθοποιός, ήρθε «κουτί» σε μια άλλη νεαρή ηθοποιό της σειράς, που δεν έχει κόλλημα με τα χρώματα.