Μegaλες πρεμιέρες

08.01.2007
Μετά τη «Μαρία την άσχημη», που έκανε πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά, το Μεγάλο κανάλι ετοιμάζει τα νέα του προγράμματα. Γέλιο, περιπέτεια, μυστήριο αλλά και μεγάλη δόση λάμψης και χορού θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά τη «Μαρία την άσχημη», που έκανε πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά, το Μεγάλο κανάλι ετοιμάζει τα νέα του προγράμματα. Γέλιο, περιπέτεια, μυστήριο αλλά και μεγάλη δόση λάμψης και χορού θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Νεανικά σκιρτήματα
Γυρισμένη εξολοκλήρου σε φυσικούς χώρους και μάλιστα σε μαγευτικά τοπία, έρχεται η πρώτη road σειρά. Δύο νέοι ηθοποιοί, ο Αποστόλης Τότσικας που τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από την εκπληκτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Τα παιδιά της Νιόβης» και η Μαριλή Μήλια κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο σίριαλ «Μαζί σου», που διαπραγματεύεται την ανεξαρτησία και τον έρωτα δύο νεαρών παιδιών. Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφουν ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και ο Κώστας Βαζάκας και σε σκηνοθεσία του πρώτου, ο Άρης έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, ενώ η Ζωή σε ένα πλούσιο σπίτι. Το μόνο κοινό στοιχείο τους τα 17 τους χρόνια. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους, το σκάνε με προορισμό την Ορεστιάδα. Θα γνωριστούν στο ταξίδι και η περιπέτεια που θα ζήσουν θα τους φέρει πιο κοντά, ενώ συγχρόνως θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από την αστυνομία αλλά και την οικογένεια της κοπέλας, που τους αναζητά. Στους υπόλοιπους ρόλους μεταξύ άλλων θα δούμε τους Ράνια Σχίζα, Τάσο Νούσια, Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, Νίκο Νικολάου κ.ά.

Χορός και λάμψη
Το σκληρό «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» τελείωσε και από τον Παναμά θα ταξιδέψουμε σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία. Κι αυτό για να βρεθούν οι καλύτεροι χορευτές που θα λάβουν μέρος στο νέο παιχνίδι του σταθμού «So you think you can dance». Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από την Εβελίνα Παπούλια, τον Πάνο Μεταξόπουλο και τον Μιχάλη Ναλμπάντη βρίσκεται στο τελικό στάδιο των οντισιόν και η επιλογή είναι θέμα χρόνου. Αρχικά θα δούμε τις 100 καλύτερες επιλογές, από τις οποίες μόνο οι 20 θα πάρουν το εισιτήριο για το παιχνίδι. Κάθε εβδομάδα στη διάρκεια ενός φαντασμαγορικού σόου που θα φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πάλης οι 20 χορευτές θα διαγωνίζονται σε ζευγάρια, σε διαφορετικά είδη και στυλ χορού κάθε φορά ενώπιον της κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών. Η κριτική επιτροπή θα προτείνει τους διαγωνιζόμενους που θα τίθενται στη δικαιοδοσία των τηλεθεατών για να αποφασίσουν ποιοι θα εγκαταλείψουν το διαγωνισμό, ενώ οι υπόλοιποι θα συνεχίζουν προς τον τελικό. Τις οντισιόν θα παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά, ενώ για το ζωντανό σόου επικρατέστερος για τη θέση του παρουσιαστή φέρεται ο Νίκος Αλιάγας.

Ερωτικά μπερδέματα
Λίγους μήνες μόνο διήρκησε η αποχή και σύντομα επιστρέφουν με «Safe sex». Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μαζί με μια ομάδα αξιόλογων συντελεστών έχουν δημιουργήσει τις πιο χιουμοριστικές ερωτικές ιστορίες. Η σειρά που γνώρισε μεγάλη επιτυχία πέρσι έρχεται πάλι στις οθόνες μας με γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς. Αναμεσά τους η Βέρα Κρούσκα, η Μαρία Σολωμού, η Μαρία Καβογιάννη, ο Κώστας Κόκλας κ.ά.

Ψάχνοντας το δολοφόνο
Μια νέα αστυνομική σειρά που έχει πολλά στοιχεία από τη βραβευμένη αμερικανικής παραγωγής «CSI» θα βγει σύντομα στον αέρα. Πρόκειται για τα «Ίχνη», με ιστορίες που στρέφονται γύρω από την εξιχνίαση του εγκλήματος. Η σειρά θα ολοκληρώνεται σε αυτοτελή επεισόδια και στο μόνιμο καστ των ηθοποιών που ανήκουν στο αστυνομικό σώμα και ψάχνουν τον ένοχο είναι οι Γιάννης Νταλιάνης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Νίκος Κουρής, Γωγώ Μπρέμπου και Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ενώ στο ρόλο του ιατροδικαστή θα δούμε τον Γιάννη Ζουγανέλη.