Ελένη Χατζίδου: «Αυτή η μέρα με έχει στιγματίσει προσωπικά»

18.02.2025
Ελένη Χατζίδου: «Αυτή η μέρα με έχει στιγματίσει προσωπικά»
Σημαδιακή μέρα για την τραγουδίστρια

Δεν ξεχνά τον Παντελή Παντελίδη η Ελένη Χατζίδου που σαν σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, γινόταν γνωστό ότι σκοτώθηκε σε ένα τραγικό τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

«Αυτή η μέρα γενικά με έχει στιγματίσει προσωπικά γιατί σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια "έφυγε" ο Παντελής Παντελίδης από τη ζωή. Όλοι θυμόμαστε το σοβαρό τροχαίο εκείνη τη μαύρη μέρα που ξημέρωσε. Εγώ θα σας πω για το τραύμα που δεν θα το ξεπεράσω ποτέ, που χτυπάει το τηλε΄φωνό μου -που συνήθως το κλείνω- και μέσα στον ύπνο μου το σηκώνω και ήταν από την εκπομπή Το Πρωινό και το έμαθα στον αέρα.

Ουσιαστικά με ρώτησαν για αυτό που συνέβη στον αέρα. Καταλαβαίνετε το σοκ; Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Φιλοξενούσα και τους γονείς μου, ήταν στο σαλόνι και με το που άκουσαν να μιλάω και να ταράζομαι... Πηγαινοερχόμουν πέρα δώθε χωρίς να μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου» είπε η τραγουδίστρια ενθυμούμενη την ημέρα του θανάτου του συναδέλφου της.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.02.2025 - 11:48