My Style Rocks: Το βράδυ στις 21:00 το δεύτερο Bootcamp που δεν χάνουμε με τίποτα

14.09.2024
My Style Rocks: Το βράδυ στις 21:00 το δεύτερο Bootcamp που δεν χάνουμε με τίποτα
Η χθεσινή βραδιά με το πρώτο Bootcamp του My Style Rocks ήταν απολαυστική

Οι πρώτες οντισιόν των υποψήφιων παικτριών της νέας σεζόν απέναντι στην κριτική επιτρο΄οπή των: Στέλιου Κουδουνάρη, Έλενας Χριστοπούλου και Γιώργου Καράβα, ήταν ότι χρειαζόταν για να ανέβει η ψυχολογία μας, να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και γιατί να το κρύψουμε, να σχολιάσουμε κι εμείς τα όσα γίνονταν όπως έκαναν και χιλιάδες χρήστες του X που έκαναν trend το tag της εκπομπής.

Και δεν βλέπουμε την ώρα για το σημερινό δεύτερο επεισόδιο του Bootcamp που θα προβληθεί στις 21:00 για να πιάσουμε θέση στον καναπέ με την καλύτερή μας διάθεση έτοιμες να απολαύσουμε τη συνέχεια.

Το εντυπωσιακό Β’ Μέρος των Bootcamps του My Style Rocks με ακόμα περισσότερη μόδα, στυλ και απολαυστικά στιγμιότυπα που θα συζητηθούν, μεταδίδεται απόψε Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 από τον ΣΚΑΪ, διαβάζουμε στο δελτίο τύπου του ΣΚΑΙ.

Οι περισσότερες από τις χθεσινές εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ήταν συναρπαστικές, και όλες είχαν ενδιαφέροντα στοιχεία μόδας. Υπήρξαν στιγμές στις οποίες η κριτική επιτροπή βρέθηκε σε μεγάλο δίλημμα, ενώ στην περίπτωση μίας fashionista άλλαξε γνώμη!

Δύσκολο θα είναι το έργο τους και απόψε καθώς οι διαγωνιζόμενες έχουν ετοιμάσει ιδιαίτερα και εντυπωσιακά outfit που δίνουν αφορμή για συζήτηση. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Γιώργος Καράβας είναι έτοιμοι να δώσουν την έγκρισή τους σε εκείνες τις εμφανίσεις που θα διακρίνουν προσωπικό στυλ και αγάπη για τη Μόδα.... Can't wait...

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2024 - 12:43