Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Άλλο ένα όνομα έκλεισε στο καστ. Δείτε ποιο

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Άλλο ένα όνομα έκλεισε στο καστ. Δείτε ποιο
Προχωράει σιγά σιγά και το καστ της σειράς «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»

Μια σειρά βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά που έγινε τεράστια εκδοτική επιτυχία και έχει μεταφερθεί στο θέατρο πριν από λίγα χρόνια ετοιμάζεται εδώ και λίγο καιρό.

Το ότι το βιβλίο της θα γίνει σήριαλ το είχε ανακοινώσει η ίδια πηγαίνοντας καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για να μιλήσει για την κυκλοφορία της συνέχειας της ιστορίας. Και από τότε μέχρι σήμερα ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά καθώς ο Alpha που θα την προβάλει την έχει στον προγραμματισμό για το δεύτερο μισό της σεζόν και όχι για τις σειράς του καναλιού που θα ξεκινήσουν άμεσα.

Τι ξέρουμε λοιπόν μέχρι τώρα; Ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Αγγελόπουλος και την παραγωγή η Foss Productions ενώ πριν λίγες μέρες διέρρευσαν και σε τηλεοπτικό περιοδικό, το My Tv δύο από τα ονόματα των πρωταγωνιστριών.

PADOUSSI_f017b.jpg

Η Αναστασία Παντούση και η Νάνσυ Μπούκλη, σύμφωνα με το δημοσίευμα έκλεισαν για να παίξουν 2 από τις πέντε αδερφές.

nANCY_BOUKLI_4398d.jpg

Εμείς μάθαμε και την τρίτη που έκλεισε πριν από λίγες ημέρες και γνωρίζοντας και το δικό της όνομα καταλαβαίνουμε πως σχηματίζεται ένα δυνατό καστ. Η τρίτη ηθοποιός που έκλεισε για τη σειρά «Το Σπίτι δίπλα στο ποτάμι είναι η Ευγενία Ξυγκόρου η εντυπωσιακή ηθοποιός που πέρυσι πρωταγωνιστούσε στο «Προξενιό της Ιουλίας» και κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

EVGENIA_XYGKOROU_55330.jpg

Η υπόθεση της σειράς

Η υπόθεση του αγαπημένου βιβλίου της Λένας Μαντά, αφορά μια οικογένεια, αυτή της Θεοδώρας, τις πέντε κόρες της και τα παιδιά τους που υποσχέθηκαν να μη χωρίσουν ποτέ, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον λόγο τους.

Η Μελισσάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή μεγαλώνουν με τη μητέρα τους σε ένα χωριό στον Όλυμπο, δίπλα σε ένα ποτάμι. Αυτό που επιθυμούν είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν!

Η μοίρα θα τις βγάλει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα! Μόνο που καμία φορά τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που στοιχειώνουν και κυνηγούν.

Πέντε γυναίκες, πέντε ζωές συγκλονιστικές, γεμάτες έρωτα και ανατροπές, ενώ το σπίτι δίπλα στο ποτάμι περιμένει υπομονετικά αυτό που ξέρει ότι θα συμβεί… Σε αυτό, η μητέρα και η γιαγιά τους περιμένουν καρτερικά τη στιγμή που θα επιστρέψουν.

Άλλες πάνε στην πόλη, άλλες στο εξωτερικό, άλλες βρίσκονται σε άλλη επαρχία, μακριά από τον τόπο τους. Έρωτες, πάθη, δυσκολίες, θάνατος.. Σκηνές που έρχονται για να κόψουν την ανάσα.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2024 - 01:55