Φαίη Σκορδά: Ποιός θα είναι τελικά ο τίτλος της εκπομπής της και ποιοι οι συνεργάτες της;

Φαίη Σκορδά: Ποιός θα είναι τελικά ο τίτλος της εκπομπής της και ποιοι οι συνεργάτες της;
Αρχές Αυγούστου και είναι η πρώτη χρονιά που πολλές τηλεοπτικές ομάδες δεν έχουν κλείσει ακόμα

Ανάμεσά τους και αυτή της Φαίης Σκορδά που έχει ναι μεν σχεδόν ολοκληρωθεί αλλά όχι απόλυτα. Ήδη έχει γίνει γνωστό πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Νάνσυ Νικολαϊδου (από το team της Ελένης Μενεγάκη) παραμένουν στο κανάλι και πλέον εντάσσονται στην ομάδα της Φαίης και όπως σας ενημερω΄σαμε ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα εμφανίζεται στη νέα αυτή εκπομπή από Δευτέρα ως Πέμπτη και μετά τις Κυριακές θα εμφανίζεται στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

Και την Παρασκευή τι θα γίνεται; Θα είναι η Φαίη με δύο άτομα πάνελ; Όχι βέβαια. Γι' αυτό και σας είπαμε η ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί. Η ξαφνική αποχώρηση του Άγγελου Βουράκη ενώ η Φαίη Σκορδά τον είχε σίγουρο -εξάλλου είχαν συμφωνήσει προφορικά- προς Ναταλία Γερμανού πλευρά σίγουρα ήταν ένα πλήγμα και αυτή είναι μια θέση που θα πρέπει να καλυφθεί.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως αναζητείται κι ένα ακόμα γυναικείο πρόσωπο για αυτή την ομάδα με τα ονόματα που έχουν ψιλοακουστεί για ενδεχόμενη συνεργασία από διάφορες πλευρές, δηλαδή αυτά της Φλορίντας Πετρουτσέλι και της Φελίσιας Τσαλαπάτη να διαψεύδονται από τις πηγές μας εντός του καναλιού. Βέβαια η Φελίσια για να είμαστε και δίκαιοι ανακοίνωσε μόνη της οτι θέλει έτσι κι αλλιώς να μείνει εκτός.

Ένας άντρας λοιπόν, της ενημέρωσης και μία γυναίκα της ψυχαγωγίας με ατάκα και γνώση είναι τα ζητούμενα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και να δούμε αν θα βρεθούν. Κατά τα άλλα ένα μεγάλο ζήτημα είναι και ο τίτλος της εκπομπής με τις φήμες να θέλουν να έχει πέσει στο τραπέζι η ενεργοποίηση του Πρωινό Mou, που είναι έτσι κι αλλιώς ταυτισμένο με τη Φαίη Σκορδά και ανήκει και στο Mega. Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς αν δεν είχε κάνει το Πρωινό Μας, θα το ακούγαμε πολύ θετικά αλλά τώρα και με Το Πρωινό (του) Γιώργου Λιάγκα ακριβώς απέναντι ίσως να πρέπει να υπάρξει μια κάποια έμπνευση.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.08.2024 - 00:06