Ανδρέας Μικρούτσικος: Που θα τον βλέπετε τελικά του χρόνου;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Που θα τον βλέπετε τελικά του χρόνου;
Το που και πότε θα βρίσκεται on air έχει πλέον κλείσει

Από την επεισοδιακή αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου- η οποία προς τιμήν της μίλησε με τα καλύτερα λόγια στο κλείσιμο- και μετά πολλά έχουν γραφτεί για το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Θυμίζουμε πως η συνεργασία του με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη συνεχίστηκε και μετά τη φυγή του από το Super Κατερίνα στο reality Tv Queen στη συχνότητα του Open.

Και καθώς ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει παραγωγές του Mega και η σχέση του με τον Ανδρέα ήταν και παραμένει άριστη, οι πρώτες φήμες τον ήθελαν να παίρνει θέση στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, της οποίας την παραγωγή αναλαμβάνει πια ο Νίκος.

Πριν λίγες μέρες άρχισε να ακούγεται πως τον Ανδρέα διεκδικεί η Φαίη Σκορδά και πως υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να καταφέρει να τον πάρει.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ναι, όντως ο Ανδρέας Μικρούτσικος την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και αυτό έχει πια οριστικοποιηθεί. Από Δευτέρα ως και Πέμπτη. Παρασκευή και Σάββατο θα ξεκουράζεται και τις Κυριακές θα εμφανίζεται ως guest σχολιαστής στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.07.2024 - 23:06