Euphoria: Ξεκινούν από Ιανουάριο τα γυρίσματα της 3ης σεζόν - Ποιοί επιστρέφουν από το καστ

17.07.2024
Euphoria: Ξεκινούν από Ιανουάριο τα γυρίσματα της 3ης σεζόν - Ποιοί επιστρέφουν από το καστ
ΠΗΓΗ:@euphoria
Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση για τον νέο κύκλο του Euphoria.

Η παραγωγή των νέων επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς Euphoria είναι πλέον γεγονός. Η τρίτη σεζόν, την οποία οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία, θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιανουάριο του 2025. Το HBO επιβεβαίωσε ότι ολόκληρο το καστ θα επιστρέψει για τη νέα αυτή σεζόν.

«Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάμε την παραγωγή του Euphoria τον Ιανουάριο. Είμαστε απίστευτα ευτυχείς για τη δημιουργική συνεργασία με τον Sam και το εξαιρετικό καστ του. Ανυπομονούμε να φέρουμε αυτή τη νέα σεζόν στη ζωή για τους θαυμαστές μας», δήλωσε η Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρος προγράμματος και επικεφαλής των δραματικών σειρών και των ταινιών της HBO.

{https://www.instagram.com/p/CcBNXMPvgwC/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Αξιοσημείωτο είναι ότι η παραγωγή του νέου κύκλου θα ξεκινήσει ακριβώς τρία χρόνια μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Παρά το ότι η συνέχεια της σειράς θεωρούνταν βέβαιη, η HBO ανακοίνωσε την αναβολή της παραγωγής τον Μάρτιο του 2024 λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως η απεργία των σεναριογράφων το 2023, οι πολλαπλές επαγγελματικές υποχρεώσεις των ηθοποιών και η επιθυμία του δημιουργού, Sam Levinson, να γράψει μόνος του όλη τη σειρά.

{https://www.instagram.com/p/CYaAG01Nsek/}

Το βασικό καστ της σειράς περιλαμβάνει τους Zendaya, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Hunter Schafer, Storm Reid, Alexa Demie και Eric Dane. Δυστυχώς, ο Angus Cloud, που υποδυόταν τον Fezco, έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2023 σε ηλικία 25 ετών.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2024 - 11:53