Ευγενία Ξυγκόρου: «Είμαι μεγάλη drama queen, πολύ γελοίο άτομο»

11.07.2024
Ευγενία Ξυγκόρου: «Είμαι μεγάλη drama queen, πολύ γελοίο άτομο»
Μια συνειδητοποίηση που έκανε πρόσφατα

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε χθες βράδυ καλεσμένη η πρωταγωνίστριας της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» και ανάμεσα σε πολλά αποκάλυψε και μια ανακάλυψη που έκανε πρόσφατα για τον εαυτό της με τη βοήθεια των φίλων της.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ήταν ρόλος η ίδια, τι ρόλος θα ήταν η Ευγενία απάντησε πως πρόσφατα συνειδητοποίησε ότι τα έπαιρνε όλα πολύ σοβαρά και ήταν Drama Queen.

Φυσικά μίλησε και για τον ρόλο της στη σειρά και τη συνεργασία της με τον μελέτη Ηλία και τις δύσκολες σκηνές ξύλου που έπρεπε να γυρίζουν μαζί.

EVGENIA_XYGKOROU_KENTRIKI_70e51.jpg

«Οι σκηνές ξύλου στα σίριαλ είναι κάπως εύκολες. Την πρώτη μέρα γυρίσματος που άρχισε το ξύλο, όταν γύρισα σπίτι ήμουν κάπως. Αλλά από την ένταση, όχι ότι είχε δεχτεί κάτι το σώμα μου, αλλά τη δύναμη που μου δημιουργούσε όλα αυτά εγκεφαλικά. Η συνθήκη στο γύρισμα ήταν πάρα πολύ καλή και από το συνεργείο και από τον σκηνοθέτη και από τον Μελέτη Ηλία, τον οποίο τον λατρεύω» είπε η Ευγενία Ξυγκόρου και συνέχισε:

«Σκεφτόμουν ότι αν δεν ήταν ο Μελέτης, πώς θα ήμουν σε αυτές τις σκηνές; Θα είχα φρικάρει. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον. Μπορεί όλοι γύρω μας να μην έχουν τις χειρότερες προθέσεις, αλλά εσύ δεν το νιώθεις ότι εδώ μπορώ να ακουμπήσω, είναι καλά εδώ. Με τον Μελέτη ήταν πολύ ξεκάθαρο αυτό, το ένιωθα εγώ, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να έκανε αυτός».

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2024 - 11:09