Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Θα δούμε και φέτος το εμβληματικό σίριαλ αλλά κάπως διαφορετικά

29.04.2024
Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Θα δούμε και φέτος το εμβληματικό σίριαλ αλλά κάπως διαφορετικά
Ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα και καθώς οδεύουμε προς το Πάσχα και η ερώτηση είναι εύλογη: «θα δούμε φέτος τον Ιησού από τη Ναζαρέτ;».

Και η απάντηση είναι «φυσικά και Ναι», όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 46 (!) χρόνια. Από τη συχνότητα θα δούμε για ακόμη μία φορά το αριστούργημα του Franco Zeffirelli αλλά κάπως διαφορετικά φέτος.

Μειώνονει τις μέρες αυξάνει τη διάρκεια προβολής ο σταθμός του Αμαρουσίου και έτσι, ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ με τον Robert Powel στον ρόλο του Θεανθρώπου και μια πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών δίπλα του, όπως η Olivia Hussey, o Christopher Plummer, Peter Ustinov, Laurence Olivier, James Farentino, James Mason, Anthony Quinn και η Anne Bancroft, μεταξύ άλλων θα προβληθεί σε τρία μέρη.

Olivia Hussey: Οι τρεις σύζυγοι (ο ένας τους γιος θρύλου του Hollywood), τα τρία παιδιά, ο καρκίνος και η αγοραφοβία της "Παναγίας" του Zeffirelli [photos]

Τη Μεγάλη Πέμπτη θα προβληθεί το Α’ Μέρος στις 21:00, τη Μεγάλη Παρασκευή θα προβληθεί το B’ Μέρος στις 21:00 και το Μεγάλο Σάββατο στις 21:00 θα προβληθεί το Γ’ Μέρος της σειράς.

{https://www.youtube.com/watch?v=tm3RfymlhgU&t=67s&ab_channel=MovieMunchOnline}

Για την ιστορία, αναφέρουμε πως η εμβληματική ταινία του Zeffirelli προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την τηλεοπτική σεζόν 1978 – 1979 από την ΕΡΤ.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.04.2024 - 18:11