Το Μαύρο Ρόδο έκανε πρεμιέρα και οι Άγριες Μέλισσες ήταν εκεί - μαζί με τις Σταμίραινες και τον Ακύλα

04.10.2022
Το Μαύρο Ρόδο έκανε πρεμιέρα και οι Άγριες Μέλισσες ήταν εκεί - μαζί με τις Σταμίραινες και τον Ακύλα
Ακόμη μία εντυπωσιακή τηλεοπτική πρεμιέρα, ακόμη ένας απαγορευμένος έρωτας έφτασε στις οθόνες μας και, τελικά, έχει περισσότερο "αέρα" από Άγριες Μέλισσες από ότι μπορεί να νόμιζες.

Το πρώτο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς του Mega, "Μαύρο Ρόδο", προβλήθηκε χθες βράδυ (3/10/2022) και οι αντιδράσεις ήταν στο σύνολό τους παραπάνω από θετικές.

Το δυνατό καστ επιβεβαίωσε από τις πρώτες σκηνές την επιλογή του και η χημεία μεταξύ όλων των πρωταγωνιστών έδωσε "σοβαρές" υποσχέσεις για το μέλλον. Η ιστορία ξετυλίγεται σιγά σιγά ενώ το γεγονός ότι από τις πρώτες στιγμές έγινε γνωστό -μέσα από μία πολύ έντονη σκηνή- πως η Ελισάβετ (ή Άννα, όπως ήταν το κοσμικό όνομα της πρωταγωνίστριας) μπήκε στο μοναστήρι ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από παιδόφιλο τον οποίο και μετά, μάλλον (δεν είναι ξεκάθαρο) σκότωσε, δίνει ένα άλλο ενδιαφέρον στις εξελίξεις. Και αυτό γιατί, εφόσον, όπως είδαμε ο άνθρωπος αυτός, ακόμη και τόσα χρόνια μετά αγνοείται, υπονοείται σαφώς ότι οι μοναχές, οι οποίες και κράτησαν τη νεαρή κοπέλα μαζί τους, έπαιξαν κάποιον ρόλο σε αυτή την "εξαφάνιση".

Στο Twitter, φυσικά, ο κόσμος δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο ενώ η έντονη παρουσία πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες ήταν ένα από τα αγαπημένα θέματα.

Πανταχού παρόντες οι Σεβαστοί, Κακούρης, Διδασκάλου, Κουκουράκης, με τον τελευταίο να αποτελεί ήδη από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής του "είδωλο". Ο τρόπος με τον οποίο ο πάλαι ποτέ "Κωνσταντής" μας σύστησε τον "ψυχάκια" κακοποιό "Βίκο" του άρεσε πολύ.

Παρότι η Μαρία Κίτσου δεν παίζει στη σειρά, η Λενιώ της, μαζί με τις υπόλοιπες Σταμίραινες έδωσαν ένα "παρών" στο Μαύρο Ρόδο μέσα από τα memes της Γερόντισσας/Μυρσίνης!

Όλο το επεισόδιο άρεσε πολύ, όμως το φινάλε, όπου οι δύο πρωταγωνιστές έχουν το πρώτο eye contact άρεσε περισσότερο. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου τα είπαν όλα με ένα βλέμα.

Και αν αναρωτιέσαι πού βρίσκεται ο Ακύλας Μεγαρίτης μέσα σε όλο αυτό, σου θυμίζουμε ότι o Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι ο ηθοποιός που τον ενσάρκωσε στη νεαρή του ηλικία, στα επεισόδια που φανέρωσαν, στην ουσία, από πού προήλθε το βασικό "σκάλωμα" στον χαρακτήρα του.

Η συνέχεια στο σημερινό επεισόδιο (4/10/2022) αναμένεται με αγωνία λοιπόν. Ιδού μια πρώτη γεύση.