Γη της Ελιάς Φινάλε πρώτου κύκλου: Ο γάμος, η σύλληψη, ο φόνος και η συγκινητική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου που έγινε viral

01.07.2022
Γη της Ελιάς Φινάλε πρώτου κύκλου: Ο γάμος, η σύλληψη, ο φόνος και η συγκινητική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου που έγινε viral
Αυλαία έριξε χθες (30/6/2022) η δημοφιλής σειρά του Mega για την πρώτη σεζόν της και στο Twitter στήθηκε τρελό γλέντι -όπως ήταν αναμενόμενο. Πάμπολλα τα σχόλια για τις εξελίξεις ενώ δεν πέρασαν απαρατήρητα και μερικά λαθάκια που... "έβγαζαν μάτι".

Παντρεύτηκαν τελικά η Βασιλική με τον Φίλιππο και όλοι (εκτός από την Αρετή, φυσικά) το γιόρτασαν όπως έπρεπε. Έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσης. Ειδική μνεία στα ζεϊμπέκικα των τριών πρωταγωνιστών -Φίλιππου, Μάνου και Στάθη- ενώ ξεχωριστή θέση στα σχόλια είχε η στιγμή που ενώ ακουγόταν το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου "Πριν χαθεί το όνειρό μας", η Άντζελα Γκερέκου κοίταξε για δευτερόλεπτα ψηλά στον ουρανό σιγοτραγουδώντας του στίχους.

Βέβαια, ακόμη μια σκηνή με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Γκερέκου κέρδισε πολλά σχόλια, όμως αρνητικά, αυτή τη φορά, ως προς τη σκηνοθεσία της. Ο λόγος για τη στιγμή της σύλληψης της Αθηνάς από τον Κουράκο, η οποία είχε, σύμφωνα με την πλειοψηφία των χρηστών πολλή και αχρείαστη βία! Θα συμφωνήσουμε μάλλον!

Παραμένοντας στα "λαθάκια", όμως και επιστρέφοντας στα ζεϊμπέκικα, στεκόμαστε στον χορό του Στάθη (Πασχάλης Τσαρούχας) τον οποίο, όπως βλέπουμε στο στιγμιότυπο που απομονώθηκε, χειροκροτεί γονατιστός -ως είθισται- ο αστυνόμος Κουράκος (Αλέξανδρος Μαρτίδης). Ε ναι, τραβηγμένο!

Ένα άλλο σημείο που συζητήθηκε πολύ ήταν η χημεία μεταξύ της Αφροδίτης Λιάντου (Μυρτάλης) και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη (Αλέξη) -οι οποίοι λέγεται ότι είναι ζευγάρι στην κανονική ζωή- αλλά και η δολοφονία του Ανέστη από το χέρι της Ευτυχίας, όταν εκείνος πήγε ξανά να τη βιάσει.

Η τηλεθέαση εκτινάχθηκε για το Mega χθες βράδυ και ένα πρώτο teaser για τον επόμενο κύκλο δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα.