Σασμός: Η Μαρίνα αποκαλύπτει το μυστικό του Αστέρη ενώ Καραπάνος και Γεράσιμος μοιράζονται "αντίο" και "συγνώμη"

22.06.2022
Σασμός: Η Μαρίνα αποκαλύπτει το μυστικό του Αστέρη ενώ Καραπάνος και Γεράσιμος μοιράζονται "αντίο" και "συγνώμη"
Ακόμη ένα πολύ συγκινητικό επεισόδιο αναμένεται σήμερα στη δημοφιλή σειρά του Alpha φέρνοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντος ξανά τη δυνατή σχέση πατέρα-γιου που δοκιμάζεται (για τελευταία φορά) αλλά και δυο αποκαλύψεις: Η μία αφορά στην ψεύτικη ταυτότητα του Αστέρη και η άλλη στην αλήθεια για τη δολοφονία του Στεφανή.

O Καραπάνος δίνει τη μάχη της ζωής του, όμως στο τέλος, φαίνεται ότι θα χάσει. Θα "φύγει" με χαμόγελο όμως, αφού έστω και λίγο πριν το τέλος, βρήκε τον γιο του και κατάφεραν να πουν μεταξύ τους λόγια σημαντικά και λόγια ουσιαστικά με αποκορύφωμα μια βαθιά "συγνώμη".

Η σκηνή του "αντίο" αναμένεται να συγκλονίσει καθώς τόσο ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος όσο και ο Αργύρης Πανταζάρας έχουν ήδη δώσει μοναδικές ερμηνείες.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης μαθαίνει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την Αργυρώ από τον Σταύρο όμως θα αντιμετωπίσει μια μεγάλη έκπληξη όταν βρεθεί μπροστά στη Μαρίνα και τον Πετρή. Ο Σταύρος τους συστήνει όμως εκείνη δεν τον προδίδει!

Στα άλλα "μέτωπα", βλέπουμε ότι ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό, μη γνωρίζοντας ότι αυτή η επίσκεψή τους κρύβει ανατροπές για τον πρώτο καθώς ο Μαθιός έχει μάθει ότι εκείνος γνωρίζει το μυστικό του -και το αποκαλύπτει στη μητέρα του.

Η αντίστροφη μέτρηση για το σημερικό επεισόδιο έχει αρχίσει και ιδού το trailer για μια πιο ολοκληρωμένη γεύση.