Σασμός: Η Στέλλα κατάλαβε ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του Καραπάνου και το Twitter έχει τρελαθεί στο... δούλεμα!

16.06.2022
Σασμός: Η Στέλλα κατάλαβε ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του Καραπάνου και το Twitter έχει τρελαθεί στο... δούλεμα!
Επιτέλους είχαμε τα πολυαναμενόμενα αποκαλυπτήρια χθες βράδυ, όμως οι φανς δεν καλοπείστηκαν!

Η Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά) και ο Γεράσιμος (Αργύρης Πανταζάρας) είχαν ακόμη μία νύχτα πάθους και στο τέλος αυτής, εκείνος της αποκάλυψε την αληθινή του ταυτότητα βγάζοντας το μπλουζάκι του και αποκαλύπτοντας έτσι το τεράστιο τατουάζ που είχε στο μπράτσο του, το οποίο η Στέλλα γνώριζε ότι έχει ο γιος του Καραπάνου.

Η δικηγόρος έκανε το "1 κι 1 ίσον 2" το μυαλό της αλλά οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν έντονα καθώς όλοι αναρωτήθηκαν (και μαζί μ' αυτούς κι εμείς) πώς είναι δυνατό να είναι αυτή η πρώτη φορά που η Στέλλα είδε τον Γεράσιμο/Μάκη χωρίς μπλούζα!

Έστω...

Ιδού μερικές από τις διαδικτυακές αντιδράσεις στο συμβάν και στη συνέχεια μια γεύση του τι να περιμένουμε στο σημερινό (16/6/2022) επεισόδιο.

Σε συνέχεια του χθεσινού επεισοδίο, λοιπόν, σήμερα θα δούμε, αρχικά, τον Μαθιό και την Καλλιόπη να καταφέρνουν μια χαρά να φυγαδεύσουν τον Καραπάνο λίγο πριν φτάσει στο σπιτάκι του βουνού η αστυνομία. Ο δραπέτης βρίσκεται πια σε άλλο, ασφαλές μέρος και δρομολογεί το σχέδιό του για να εκδικηθεί τον Γεράσιμο αγνοώντας το ότι πρόκειται για τον γιο του.

Στο μεταξύ, η Αργυρώ πηγαίνει τον Σταύρο και τον Πετράκη στο χωριό, ενώ Μαρίνα και Άγγελος βλέπουν τις ελπίδες για την υγεία της να λιγοστεύουν τη στιγμή που ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει μετά τα νέα που μαθαίνει..

Ιδού και το trailer