Σασμός: Η σκηνή που αναμένεται να βάλει "φωτιά" στην οθόνη σήμερα είναι με τον Γεράσιμο και τη Στέλλα

18.05.2022
Σασμός: Η σκηνή που αναμένεται να βάλει "φωτιά" στην οθόνη σήμερα είναι με τον Γεράσιμο και τη Στέλλα
Προσπαθεί η Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά) να αντισταθεί στην έλξη που, προφανώς, νιώθει για τον Γεράσιμο (Αργύρης Πανταζάρας) αλλά έρχεται η στιγμή που όλες οι αντιστάσεις της κάμπτονται -και ο Σασμός έχει νέο αγαπημένο ζευγάρι.

"Καυτό" αναμένεται το σημερινό (18/5/2022) επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σε πολλά μέτωπα.

Πρώτα απ' όλα θα δούμε τη φωτιά ν' ανάβει για τα καλά ανάμεσα στον Γεράσιμο και τη Στέλλα, η οποία, τελικά υποκύπτει στα αισθήματά της και, όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει τον Γεράσιμο στο σπίτι του. Η σκηνή που θα δούμε σήμερα, αρχικά εξελίσσεται μέσα στο αυτοκίνητο και είναι αρκετά ενδεικτική του τι ακολουθεί.

Ο αστυνομικός και η δικηγόρος, λοιπόν, πρόκειται να έρθουν πάρα πολύ κοντά, οπότε μένει μόνο να δούμε την αντίδραση της Στέλλας μόλις δει το τατουάζ του Γεράσιμου και να κάνει τον συσχετισμό μεταξύ εκείνου και υιού Καραπάνου.

Προφανώς, όμως, τα πράγματα σε αυτό το μέτωπο θα εξελιχθούν ταυτόχρονα με μία ακόμη αποκάλυψη -πιο άμεση, βέβαια.

Στο trailer για το σημερινό επεισόδιο προκύπτει ότι ο Αντώνης μαθαίνει ότι ο Γεράσιμος (Γερασιμάκης - Μάκης) ο δικός τους είναι ο Μάκης του Καραπάνου. Η αντίδρασή του ήταν απίθανη και το Twitter αντέδρασε επίσης αναλόγως.

Κατά τα άλλα, οι Βρουλάκηδες ενώνονται ξανά και οι Σταματάκηδες μαθαίνουν για την επιστροφή τους. Ο Αστέρης παθαίνει σοκ. "Τι;" είναι το πρώτο πράγμα που ψελλίζει μόλις η μητέρα του μοιράζεται τα νέα. Στο μεταξύ, η Καλλιόπη προσπαθεί να εκμαιεύσει από τον παπά την απάντηση για την πατρότητα του Νικηφόρου, αλλά... εις μάτην!

Ιδού και το trailer για σήμερα: