Σασμός: Η Αργυρώ και η Μαρίνα επιστρέφουν στην Κρήτη όμως όλος ο κόσμος μιλά για ΑΥΤΗ τη σκηνή με Μαθιό και Βασιλική

07.04.2022
Σασμός: Η Αργυρώ και η Μαρίνα επιστρέφουν στην Κρήτη όμως όλος ο κόσμος μιλά για ΑΥΤΗ τη σκηνή με Μαθιό και Βασιλική
Στο σημερινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha η δράση μεταφέρεται ενάμιση χρόνο μπροστά όμως οι φανς ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από την ένταση στο σμίξιμο του αγαπημένου τους ζευγαριού.

Ενάμισης χρόνος περνάει… Πόσα έχουν μείνει ίδια και πόσα έχουν αλλάξει; Η δίκη του Αστέρη κρέμεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Αργυρώ, Άσπα και Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Η ζωή στη φυλακή κυλάει στους γνωστούς ρυθμούς, αλλά η αναμονή για τη δίκη, καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου, φέρνουν αναστάτωση. Ο Αστέρης δε δείχνει την παραμικρή επιθυμία να προστατεύσει τον εαυτό του. Η Στέλλα κάνει μία τελευταία απελπισμένη προσπάθεια για να βρει στοιχεία να τον υπερασπιστεί. Θα τα καταφέρει ή θα πραγματοποιηθεί ο μεγαλύτερος φόβος των Σταματάκηδων και ο Αστέρης θα γίνει ισοβίτης;

Αυτά σε γενικές γραμμές θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο και στη συνέχεια το trailer και τα δύο sneak previews που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Εμείς, βέβαια, εστιάζουμε στην επανεμφάνιση του Πετρή και στη βέρα στο χέρι του Σταύρου (που σημαίνει ότι όντως παντρεύτηκαν με την Αργυρώ) αλλά και σε αυτό που του λέει εκείνη όταν του μιλά στο τηλέφωνο: "Το μυαλό μου είναι μαζί σας". ΣΑΣ. Οπότε, ναι... Ισχύει και το δεύτερο spoiler που είχαμε διαβάσει. Το μυστικό που είπα (αλλά δεν είδαμε) στον Σταύρο η Αργυρώ όταν εκείνος ολοκλήρωσε, τελικά, την "άκυρη", για πολλούς, πρόταση γάμου που της έκανε ήταν ότι περίμενε ήδη το παιδί του Αστέρη.

τ4;φεαδΨΧ

Και ενώ αυτά περιμένουμε σε γενικές γραμμές στο σημερινό επεισόδιο και έχουμε ήδη δει τον Μαθιό και τη Βασιλική -που έχει βγάλει και τα μαύρα- να κάνουν σχέδια για τον γάμο τους, θυμόμαστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά "χτυπήματα" στο Twitter όπου οι φανς αποθεώνουν την ερωτική σκηνή μεταξύ τους που παρακολουθήσαμε χθες (/2022)