Survivor: Η πρώτη ψηφοφορία μετά την ανάμειξη των ομάδων - Ο μεγάλος καβγάς στον στοίβο αγωνισμάτων

21.03.2022
Survivor: Η πρώτη ψηφοφορία μετά την ανάμειξη των ομάδων - Ο μεγάλος καβγάς στον στοίβο αγωνισμάτων
Οι νέες ομάδες αρχίζουν να εγκλιματίζονται στα νέα δεδομένα όμως δεν λείπουν οι εκρήξεις.

Μετά το ανακάτεμα της "τράπουλας" που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής οι δύο νέες ομάδες που προέκυψαν προσπαθούν να συνηθίσουν στα νέα δεδομένα.

Στο χθεσινό επεισόδιο (20/3/2022) η ένταση που οι εξελίξεις έχουν προκαλέσει αποτυπώθηκε σε πολλές στιγμές εντός και εκτός στοίβου. Η πιο έντονη, όμως ήταν, χωρίς αμφιβολία, η στιγμή που "αρπάχτηκαν" ο Στάθης με τον Τάκη. Oι δύο παίκτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους ενδεχομένως κατά λάθος, ωστόσο ο Στάθης θεώρησε ότι ο αντίπαλός του το έκανε εσκεμμένα για να τον καθυστερήσει.

Ιδού το περιστατικό και στη συνέχεια τι έγινε στο συμβούλιο.

Μετά την λήξη του αγωνίσματος, όταν ο Γιώργος Λιανός αντιμετώπισε και τους δυο παίκτες ο Τάκης ισχυρίστηκε ότι ο Στάθης δεν του ζήτησε καν συγνώμη αλλά οι Κόκκινοι που είχαν ακούσει τη συγνώμη του συμπαίκτη τους έσπευσαν να τον υποστηρίξουν. Το θέμα έφτασε και στο Συμβούλιο όπου ο καβγάς γενικεύτηκε σε όλες τις φορές που ο Τάκης ενεπλάκη σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Σαφής ο παρουσιαστής τόνισε ότι η βία και η επιθετικότητα δεν χωράνε στο Survivor και συνέχισε στην ψηφοφορία για τους Διάσημους οι οποίοι έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Πρώτος υποψήφιος ήταν ο Ανδρέας ο οποίος δήλωσε ότι πιστεύει πως ψηφίστηκε λόγω του τραυματισμού του, ενώ θυμίζουμε ότι την ατομική ασυλια κέρδισε αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Κατσαούνης, παίκτης της κόκκινης ομάδας πια.

Ιδού και μία γεύση του τι θα δούμε σήμερα (21/3/2022)