Survivor: Χωρίς ψυχολόγο, πια, η Μπλε Ομάδα - Επτάψυχος ο Σπύρος Μαρτίκας αρχίζει να θυμίζει... Τριαντάφυλλο

10.03.2022
Survivor: Χωρίς ψυχολόγο, πια, η Μπλε Ομάδα - Επτάψυχος ο Σπύρος Μαρτίκας αρχίζει να θυμίζει... Τριαντάφυλλο
Ο Σάββας Κάλφας ήταν αυτός που αποχώρησε χθες το βράδυ (9/3/2022) από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τελικά τα τελευταία προγνωστικά που ήθελαν τον ψυχολογο της Μπλε ομάδας να συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους έναντι των συνυποψηφίων του προς αποχώρηση επιβεβαιώθηκαν. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που φεύγει από το Survivor είναι ο Σάββας, ενώ η Σταυρούλα και ο Σπύρος παρέμειναν. Στο άκουσμα της απόφασης του κοινού εκείνοι που αντέδρασαν πιο έντονα ήταν ο Ανδρέας και η Μαίη, οι οποίοι ήταν οι πιο κοντικοί άνθρωποι του Σάββα.

«Χαίρομαι πολύ που θα μείνει η Σταυρούλα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ πέρα… Γυρίζω πίσω στη ζωή μου και το Survivor θα είναι πάντα χαραγμένο. Έχω μάθει πάρα πολλά και θέλω να τα μεταφέρω στον κόσμο», είπε, μεταξύ άλλων, ο παίκτης λίγο πριν αποχωρήσει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την άλλη, αποδεικνύεται "επτάψυχος" και αρχίζει να θυμίζει "Ντάφυ" ο οποίος έφτασε τις 11 (!) υποψυφιότητες.

Τι θα συμβεί άραγε στη συνέχεια. Μια γεύση από το επόμενο επεισόδιο μας δίνει το trailer της Δευτέρας όπου ακούμε και την τοποθέτηση της Κάτιας σχετικά με τη Σταυρούλα και τον χαρακτήρα της.