Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ είπε στον Λάμπρο ότι είναι έγκυος - Γιορτή στο Twitter με ένα παράπονο όμως

04.03.2022
Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ είπε στον Λάμπρο ότι είναι έγκυος - Γιορτή στο Twitter με ένα παράπονο όμως
Το "εθνικό μωρό" έρχεται, αναφέρουν, μεταξύ άλλων οι fans του ζεύγους ΛΛ. Κάτι όμως, δεν τους άρεσε στα χθεσινά αποκαλυπτήρια του μεγάλου μυστικού.

Η Λενιώ είναι έγκυος και αυτό είναι μια τεράστια έκπληξη καθώς όπως της είχαν πει οι γιατροί, λόγω της έκτρωσης στην οποία είχε υποβληθεί στις φυλακές του Βόσκαρη και στα προβλήματα που είχαν προκύψει από αυτή, μία εγκυμοσύνη έμοιαζε σχεδόν απιθανη.

Εμείς, λοιπόν, το κοινό, γνωρίζουμε ότι τι "θαύμα" είχε γίνει, αλλά ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν είχε ιδέα. Χθες, λοιπόν, και ύστερα από μία πολύ έντονα φορτισμένη σκηνή μεταξύ Λάμπρου και Ασημίνας είχαμε, χωρίς καμία προειδοποίηση τα... φανερώματα.

Ο Λάμπρος διηγήθηκε στην Ασημίνα με κάθε λεπτομέρεια την εμπειρία του στην εξορία και η Ελένη, παρά το ότι είχε υποσχεθεί το αντίθετο, άκουγε τα πάντα.

Στο τέλος ο Λάμπρος μπήκε στο δωμάτιο και την είδε δακρυσμένη. Τη μάλλωσε λίγο γιατί τον παράκουσε και άκουσε αυτά που δεν έπρεπε και η Λενιώ επέλεξε εκείνη τη στιγμή να το πει ότι είναι έγκυος. Γλέντι στήθηκε στο Twitter όπου οι fans εξέφρασαν ένα παράπονο σχετικά με τη διάρκεια της συγκεκριμένης, πολυαναμενόμενης σκηνής. Ήταν πολύ σύντομη και "ποιος περιμένει μέχρι τη Δευτέρα τώρα;"

Υπομονή!

Μέχρι τότε, ιδού τα πιο ενδιαφέροντα τιτιβίσματα σχετικά με την ανακοίνωση της Ελένης.

Όσο για τη συνέχεια; Ιδού μια μικρή γεύση του τι να περιμένουμε στο trailer για το επεισόδιο της Καθαρής Δευτέρας