Η Ελένη Μενεγάκη στην πιο προσωπική εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο [video]

02.03.2022
Η Ελένη Μενεγάκη στην πιο προσωπική εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο [video]
"Αν εμείς ξαναγεννηθούμε πάλι θέλω να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω…", είπε για τον σύζυγό της η ελληνίδα παρουσιάστρια σε μια σπάνια εξομολόγηση on camera.

Η Ελένη Μενεγάκη υπήρξε ανέκαθεν "σφίγγα" σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή όμως η αλήθεια είναι ότι τελευταία, ειδικά μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση στη φετινή σεζόν, μοιράζεται ολοένα και πιο συχνά "προσωπικά δεδομένα".

Πολύ συχνά πια η Ελένη περιγράφει προσωπικές ιστορίες και δεν διστάζει να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα πολύ πολύ δικά της. Όπως έκανε σήμερα, για παράδειγμα.

Καλεσμένος στην εκπομπή της σήμερα (2/3/2022) ο Γιάννης Νταλιάνης και μία ερώτηση που της έκανε εκείνος στάθηκε η αφορμή για μία πολύ τρυφερή (αν και πλάγια και πάντα διακριτική) ερωτική εξομολόγηση προς τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

"Αν ένας εξωγήινος ερχόταν και σου έλεγε, θα ζήσεις και μια άλλη ζωή, μα δεύτερη ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο, με τον ίδιο σύντροφο;", τη ρώτησε ο ηθοποιός και εκείνη, ενώ ξεκίνησε με μία σχετικά γενική τοποθέτηση, κατέληξε σε κάτι πολύ πολύ προσωπικό, μία εξομολόγηση που κάνει στον Μάκη της σε πολύ προσωπικές τους στιγμές, όπως παραδέχτηκε η ίδια.

"Κανονικά δεν πρέπει να τα λέω αυτά… αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνο, έχεις ζήσει τα πάντα, έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα και είσαι καλά, νομίζω πως ναι… Θα πω κάτι που δεν πρέπει να λέω στην τηλεόραση… Θα σου πω ότι στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου του λέω σε πολύ προσωπικές στιγμές μας 'αν εμείς ξαναγεννηθούμε πάλι θέλω να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω'" είπε η Ελένη Μενεγάκη μην κρύβοντας τη συγκίνησή της καθώς, όπως είπε, αυτή είναι μια συζήτηση που κάνουν συχνά με τον σύντροφό της.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα:

Στην ίδια εκπομπή, ο Γιάννης Νταλιάνης μιλησε και για την αγαπημένη του σύζυγο, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και για την εποχή που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του Mega "Ίχνη" (2007) και ερωτεύτηκαν σφόδρα. Ήταν γραφτό να είναι μαζί οι δυο τους.