Survivor: Η "κωλοτούμπα" της Μυριέλλας και η υποψηφιότητα της Βρυσηίδας έβαλαν φωτιά στο Twitter

28.02.2022
Survivor: Η "κωλοτούμπα" της Μυριέλλας και η υποψηφιότητα της Βρυσηίδας έβαλαν φωτιά στο Twitter
Άλλο ένα συμβούλιο, άλλος ένας "χαμός" στον Άγιο Δομίνικο.

Με μία νέα παίκτρια στην ομάδα των Μπλε (Σταυρούλα Χρυσαειδή) και την Κάτια Ταραμπάνκο να έχει επιστρέψει στην ομάδα ύστερα από την ξαφνική (και ανεξήγηγη ως τώρα) "εξαφάνισή" της, το ενδιαφέρον του κοινού εστιάστηκε, αρχικά, στη νέα "κωλοτούμπα" της Μυριέλλας.

Η ηθοποιός πλησίασε τη Ναυσικά και με δάκρυα στα μάτια της ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά της και προσπάθησε να εξηγήσει τι την έκανε να συμπεριφερθεί όπως συμπεριφέρθηκε.

«Θέλω να σου πω ότι σε όλο αυτό που συνέβη, το λάθος μου και πραγματικά το θεωρώ λάθος μου γιατί το έκανα από ανοησία ήταν ότι γύρισα και είπα στην Κάτια αυτό που μου είχες πει τότε. Το οποίο όμως, στο λέω και στο είπα και τότε, δεν της είπα ότι το ισχυρίστηκες εσύ αυτό ούτε ότι το πίστευες εσύ αυτό. Είπα ότι ήταν μια ατάκα ενός κοινού γνωστού σας. Νιώθω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Και σένα θέλω να σου πω τι έχει γίνει γιατί νιώθω ότι ξαφνικά εγώ βγαίνω σαν αυτή που υποκίνησε τα πράγματα ενώ εγώ δεν έκανα τίποτα! Είμαι ηλίθια, οκ! Είμαι πάρα πολύ ηλίθια και πραγματικά για αυτό σου ζήτησα συγνώμη! Γιατί κατάλαβα ότι πολλά από αυτά που έγιναν, δεν ήταν έτσι. Είμαι ηλίθια! Είμαι ηλίθια» είπε η Μυριέλλα, ξέσπασε σε κλάματα και φάνηκε ότι τη Ναυσικά την έπεισε -τον κόσμο όμως, όχι!

Το Twitter βέβαια αντέδρασε!

Η στιγμή της ψηφοφορίας έφτασε, η κάλπη μίλησε και αντίθετα με το ότι είχαν προβλέψει σύσσωμοι η Μπλε, πρώτη υποψήφια ήταν Βρισηίδα, η οποία δεν έδειξε καμία έκπληξη, τονίζοντας ότι οι λόγοι για τους οποίους την ψήφισαν μόνο αγωνιστικοί δεν είναι -και η Μπλε ομάδα την στήριξε με πάθος, όπως θα δεις και στο βίντεο στη συνέχεια. Αυτό, βέβαια, που έχει ακόμη πιο πολύ ενδιαφέρον είναι η τοποθέτηση της Βρισηίδας σχετικά με την κλίκα που υπάρχει στην ομάδα της δίνοντας τα ονόματα του Απόστολου, του Άρη και της Ναυσικάς -και του Σάκη που έχει ήδη φύγει.

Ιδού το βίντεο και αναμένεται η συνέχεια με ενδιαφέρον:

Πάντως και σήμερα το Survivor αναμένεται εκρηκτικό. Ιδού μια πρώτη γεύση με το trailer.