Survivor: Η αποχώρηση του Βαλάντη, οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των συμπαικτών του και τα επικά σχόλια στο Twitter

20.01.2022
Survivor: Η αποχώρηση του Βαλάντη, οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των συμπαικτών του και τα επικά σχόλια στο Twitter
Μια πρωτοφανή τηλεοπτική στιγμή παρακολουθήσαμε χθες αμέσως μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί. Μέχρι και άβολη τη λες.

Ημέρα αποχώρησης η χθεσινή και μεταξύ των Γιωρίκα Πηλίδη, Θανάση Βισκαδουράκη και Βαλάντη που ήταν υποψήφιοι, τελικά το "αντίο" στον Άγιο Δομίνικο είπε, όπως ήταν και αναμενόμενο, ο τραγουδιστής, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε απομονωθεί απόλυτα από τους συμπαίκτες του.

Σύσσωμη η ομάδα των Διασήμων στάθηκε απέναντι στον Βαλάντη οργανώνοντας, μάλιστα, με μεγάλη στρατηγική ποιους θα "έστηναν" απέναντί του ως συνυποψηφίους. Στο προηγούμενο επεισοδιο, μάλιστα, δεν δίστασαν να εξηγήσουν δημόσια και με πάθος το όλο σκεπτικό τους. Προφανώς γι' αυτό και ο Βαλάντης -σε μια επίσης πρωτοφανή στιγμή- δεν παραβρέθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού επιλέγοντας να μείνει μόνος στην καλύβα, όπου κάποια στιγμή έκαψε την μπαντάνα της ομάδας του, ενώ νωρίτερα, αναφερόμενους στους συμπαίκτες του, τους οποίους κατηγόρησε για bullying, δήλωσε ότι "λυπάται που τους γνώρισε".

Ο κόσμος, όμως, ψήφισε και ο Βαλάντης ήταν εκείνος που τελικά αποχώρησε. Στο άκουσμα του αποτελέσματος σχεδόν όλοι οι Διάσημοι πετάχτηκαν από τις θέσεις τους πανηγυρίζοντας σε τέτοιο βαθμό που ίσως έκανε κάποιους να νιώσουν άβολα! Άρχισαν να αγκαλιάζονται και να συγχαίρουν ο ένας τον άλλο, ενώ ενδιαφέρον έχει το πώς τους κοιτούσαν και οι Μπλε.

Ιδού το βίντεο, ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον οι πρώτες δηλώσεις του Βαλάντη.

Φυσικά, το όλο επεισόδιο σχολιάστηκε δεόντως στο Twitter όπου το hashtag #Βαλαντης έγινε δεύτερο trend τις τελευταίες ώρες με σχεδόν 2.200 αναρτήσεις. Ιδού μερικές από αυτές που στο σύνολό τους ήταν "καταδικαστικές" για τον τραγουδιστή που δεν έδειξε να μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση που συνεπάγεται αυτό το παιχνίδι.