Survivor: Η πρεμιέρα, το πρώτο συμβούλιο και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση [video]

27.12.2021
Survivor: Η πρεμιέρα, το πρώτο συμβούλιο και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση [video]
Το παιχνίδι ξεκίνησε -και μαζί το τρολάρισμα! Τα πρώτα συμπεράσματα έχουν αρχίσει ήδη να βγαίνουν και το Twitter νοστάλγησε τους περσινούς παίκτες.

Οι παίκτες έφτασαν στο νησί με εντυπωσιακό τρόπο και στην παραλία ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έφτασε με κινηματογραφικό τρόπο μέσα σε ελικόπτερο έκανε τις συστάσεις για μια πρώτη γνωριμία. Ιδού οι πρώτες κουβέντες Μαχητών και Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο.

Από τις πρώτες στιγμές έγινε σαφές ότι και φέτος θα δούμε απίθανες κόντρες εντός και εκτός στοίβου μάχης, ενώ το Twitter φάνηκε ότι περίμενε την πρεμιέρα με... λαχτάρα. Πρώτο trend με διαφορά το #survivorgr και το τρολάρισμα "πήρε φωτιά".

Ιδού μερικά χτυπήματα ενδεικτικά

Οι ομάδες τακτοποιήθηκαν αν και στο πρώτο αγώνισμα για την απόκτηση του κιτ προμηθειών κέρδισαν οι διάσημοι και ως εκ τούτου οι Μαχητές πήραν τις μισές προμήθειες από τους Διάσημους και μαζί με αυτό ήρθαν οι πρώτες κόντρες με τον Βαλάντη να δέχεται από τους Twitterάδες τον χαρακτηρισμό του Νέου Αλέξη Παππά και τον Θανάση Βισκαδουράκη τον νέο Ντάφι. Θα δείξει τι θα συμβεί, στη συνέχεια.

Το πρώτο αγώνισμα, το πρώτο Συμβούλιο και η ψηφοφορία

Οι δυο ομάδες έπεσαν στη μάχη και αυτή έγινε σώμα με σώμα, κυριολεκτικά, στο πρώτο αναγνωριστικό αγώνισμα της σεζόν με τους Μαχητές να κερδίζουν οριακά με σκορ 10-9.

Η ήττα των Διασήμων για τον πρώτο αγώνα ασυλίας τους έφερε για πρώτη φορά στη διαδικασία της ψηφοφορίας, αφού πρώτα μίλησαν στο Συμβούλιο για την εμπειρία τους μέχρι τώρα

Η κάλπη, πάντως, έδειξε τελικά τον Βαλάντη ο οποίος συγκέντρωσε 8 ψήφου. Μιλώντας, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι περίμενε το αποτέλεσμα αν και από τη φωνή και τη στάση του φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος.

Ιδού η στιγμή της ανακοίνωσης και περιμένουμε τη συνέχεια με τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο επόμενο επεισόδιο, σήμερα (Δευτέρα 27/12/2021)

Ιδού και το trailer για το σημερινό επεισόδιο