YFSF: Η συγκλονιστική εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου ως Τζένη Βάνου και μια απίστευτη σύμπτωση [video]

22.03.2021
YFSF: Η συγκλονιστική εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου ως Τζένη Βάνου και μια απίστευτη σύμπτωση [video]
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας χάρισε μια, πραγματικά, εξωπραγματική ερμηνεία κερδίζοντας, δίκαια την πρώτη θέση στη χθεσινή βραδιά.

Ακόμη μία βραδιά με εξαιρετικές ερμηνείες είχαμε χθες στο Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1 με αυτή της Τάνιας Μπρεάζου να ξεχωρίζει χωρίς καμία αμφιβολία.

"Κι εμείς, αποχαιρετούμε την Τάνια Μπρεάζου και υποδεχόμαστε την Τζένη Βάνου", είπε με τον γνωστό της τρόπο η Μαρία Μπεκατώρου, όμως εκείνη τη στιγμή ουδείς μπορούσε να αντιληφθεί το πόσο πραγματικά ήταν τα λόγια της.

"Έρωτά μου ανεπανάληπτε" τραγούδησε η νεαρή τραγουδίστρια προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους την παρακολούθησαν, ενώ το ίδιο κάνει και σήμερα σε όσους θέλουν να απολαύσουν την ερμηνεία της ακόμη μια φορά.

Ιδού, γιατί τα λόγια είναι φτωχά.

Αυτή, όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Τάνια είχε "μεταμορφωθεί" σε Τζένη Βάνου. Ακριβώς έναν χρόνο πριν (με μία μέρα διαφορά λόγω Κυριακής, φυσικά) και συγκεκριμένα στις 22/3/2020, η ταλαντούχα τραγουδίστρια είχε ερμηνεύσει το τραγούδι "Η σκλάβα", προκαλώντας ακριβώς τις ίδιες αντιδράσεις.

Ιδού και... υποκλινόμαστε!

Στις υπόλοιπες εμφανίσεις της βραδιάς είχαμε τις εξής:

Θανάσης Αλευράς – Στέλλα Κονιτοπούλου

Κρατερός Κατσούλης – Διονύσης Σαββόπουλος

Λευτέρης Ελευθερίου – Σάκης Ρουβάς

Ησαΐας Ματιάμπα – Στέλιος Καζαντζίδης

Ίαν Στρατής – Freddie Mercury (Queen)

Μπέττυ Μαγγίρα – Cher

Ματθίλδη Μαγγίρα – Ρένα Βλαχοπούλου

Κατερίνα Στικούδη – Δήμητρα Γαλάνη