Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης συλλαμβάνεται για τον φόνο του Θέμελη - Τι θα κάνει η Ανέτ;

18.03.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης συλλαμβάνεται για τον φόνο του Θέμελη - Τι θα κάνει η Ανέτ;
Μία νέα δοκιμασία για την αδελφή των Σεβαστών. Μία δοκιμασία που θα είναι, σίγουρα, η πιο δύσκολη της ζωής της.

Οι εξελίξεις "τρέχουν" με ταχύτατους ρυθμούς στη δημοφιλή σειρά του "ΑΝΤ1". Έχουμε ήδη δώσει spoilers για τα δύο βασικά "μέτωπα" της ιστορίας, αυτό που αφορά στη δίκη του Βόσκαρη και το μέλλον της Ελένης και αυτό που αφορά στη σχέση Νικηφόρου, Ασημίνας και Δρόσως με τον Σέργιο στο επίκεντρο.

Πριν από λίγο, ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα νέο που αφορά τη δολοφονία του Θέμελη. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα της εκπομπής "Πρωινό", ο Μελέτης συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία του Θέμελη. Η σύγκρουση στην οποία είχαν έρθει οι δυο άντρες λόγω της παράνομης συναλλαγής που είχαν για τη φυτεία της κάνναβης θα οδηγήσουν τους αστυνομικούς που διεξάγουν την έρευνα στη σύλληψη του Μελέτη. Η Ανέτ, όπως είναι αναμενόμενο, καταρρέει. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα καθώς γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια.

Τι θα κάνει, λοιπόν, η Ανέτ, η οποία, να θυμίσουμε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά της. Θα καλύψει τον αδερφό της τον Δούκα ή θα τα αποκαλύψει την αλήθεια στην αστυνομία προκειμένου να σώσει τον γιο της;

«Η Ανέτ, που έχει κάνει τεράστιο αγώνα για να την αποδεχθεί ως μητέρα του ο Μελέτης, προσπαθεί να βρει λύσεις. Και τότε θα έρθει μία μεγάλη ανατροπή στις "Άγριες Μέλισσες", ολοκλήρωσε ο Αλέξης Μίχας και εμείς... περιμένουμε!

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [18/3/2021] τελευταίο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας

  • Όλοι είναι σοκαρισμένοι ύστερα απ’ την αποκάλυψη της Δρόσως.
  • Η Δόμνα εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της Αστυνομίας πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε, με τις υποψίες του Μελέτη να πέφτουν πάνω στον Δούκα.
  • Η Ζωρζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρουν μια συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σκοινί.
  • Καμία, όμως, απ’ τις δυο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μια παράτολμη λύση.
  • Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τους αναπτερώνει τις ελπίδες καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί ν’ αλλάξει τα δεδομένα…