Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς - "Ρίσκαρα και έχασα" είπε φεύγοντας - Όρθιοι χειροκροτούσαν και οι Μπλε

18.03.2021
Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Κοψιδάς - "Ρίσκαρα και έχασα" είπε φεύγοντας - Όρθιοι χειροκροτούσαν και οι Μπλε
Μια αποχώρηση που δεν είχαμε μέχρι σήμερα, παρακολουθήσαμε χθες βράδυ. [17/3/2021] στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τελικά τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε από το Survivor προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και από τις δύο ομάδες. Έντονες από πλευράς έκπληξης και respect.

Θυμίζουμε ότι υποψήφιοι για τη χθεσινή αποχώρηση ήταν, μαζί με τον αρχηγό, ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάνθη οι οποίοι είχαν προκύψει από τις δυο ψηφοφορίες. Τον Γιώργο Κοψιδά υπέδειξε ως υποψήφιο η Νικολέτα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Η Νικολέτα είχε εξηγήσει ότι θα το έκανε αυτό λόγω της πεσμένης αγωνιστικής απόδοσης του Γιώργου τον τελευταίο καιρό και εκείνος της το έκανε λίγο πιο εύκολο καθώς της ζήτησε και ο ίδιος να τον προτείνει.

"Ρίσκαρα και έχασα. Έτσι γίνεται στα παιχνίδια". Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Κοψιδά μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, και οι δυο ομάδες πάγωσαν.

«Ο κόσμος έδειξε ότι δεν θέλει την εντιμότητα, την ηθική, την ακεραιότητα, την αλήθεια που εγώ πρεσβεύω εγώ αλλά την ίντριγκα και το κουτσομπολιό», εξήγησε ο Κοψιδάς και οι παίκτες της Μπλε ομάδας χειροκρότησαν. Μερικοί μάλιστα όρθιοι, όπως έκαναν, μαζί με τους Κόκκινους όταν εκείνος αποχώρησε τελικά, έχοντας αγκαλιάσει όλους τους συμπαίκτες του.

Ιδού τα λόγια του αρχηγού και στη συνέχεια το βίντεο της αποχώρησης που όμοιά της δεν έχουμε δει σε αυτό τον κύκλο:

Ρίσκαρα και έχασα. Έτσι είναι τα παιχνίδια και αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Χαίρομαι διπλά για να είμαι ειλικρινής. Πρώτα γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους να γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω όμορφα φαγητά, θα δω τις γάτες μου, τα άτομα που αγαπώ, την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Και επίσης χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει - τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει.

Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που θεωρώ ότι είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η εντιμότητα, η ακεραιότητα, η ηθική. Προτιμάει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά. Οπότε χαίρομαι που εγώ θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή, εκεί που όλα αυτά είναι πάρα πολύ μακριά.

Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πάρα πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες, υπέροχες συζητήσεις, στεναχωριέμαι για την κόκκινη ομάδα. Γιατί ενώ προσπάθησα με την την κίνησή μου να καθαρίσω την ομάδα. Η ομάδα τελικά θα έχει πολλά προβλήματα. Με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό. Τώρα πλέον από μακριά θα τους στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια για να ξεπεράσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ότι προβλήματα έχουν. Επιστρέφω στην Αθήνα

Ενδιαφέρον είχε επίσης η στάση του James o οποίος εξήγησε στην κάμερα αλλά και στους συμπαίκτες του αργότερα ότι θεωρεί τον Κοψιδά όχι απλά αρχηγό (αρχηγοί μπορούν να είναι πολλοί, είπε χαρακτηριστικά) αλλά ηγέτη!

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Κρις Σταμούλη να επιστρέφει στο παιχνίδι αναμένεται να επιβεβαιωθούν.