«Άγριες Μέλισσες»: H συγκλονιστική κατάθεση της Ελένης και η πραγματική τιμωρία του Βόσκαρη

17.03.2021
«Άγριες Μέλισσες»: H συγκλονιστική κατάθεση της Ελένης και η πραγματική τιμωρία του Βόσκαρη
Η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του...

Στις Άγριες Μέλισσες όλα ανατρέπονται και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα για άλλη μια φορά. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην δίκη του Βόσκαρη και στο τέλος του. Οι καταθέσεις των μαρτύρων που εμφανίζονται στο δικαστήριο θα καθορίσουν πολλά και η μεγάλη στιγμή που Ελένη και Βόσκαρης θα ανέβουν στο εδώλιο έρχεται. Ωστόσο, όλοι ξαφνιάζονται όταν διαπιστώνουν πως η Σοφούλα εξαφανίζεται και δεν δίνει το παρών στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το περιοδικό MYtv:

Τις επόμενες μέρες θα δούμε, τη συγκλονιστική κατάθεση της Ελένης, η οποία περιγράφοντας όλες τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του Βόσκαρη ταράζει τη δικαστική αίθουσα. Από την άλλη, όταν έρχεται η δική του σειρά να καταθέσει δηλώνει την αθωότητά του. Ο Βόσκαρης επιμένει ότι όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του. Μιλάει με σκληρά λόγια για εκείνη και προσπαθεί να σπιλώσει το όνομά της και την αξιοπρέπειά της. Όμως κανείς δεν γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του.

Πρόκειται για μια γυναίκα που γνωρίζει πολλά για όλα όσα έχει κάνει και όσα κρύβει στις Άγριες Μέλισσες. Κι ενώ οι πιθανότητες να βγει νικήτρια η Ελένη από αυτή τη δίκη δεν είναι με το μέρος της, όλα ανατρέπονται. Η Ελένη και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση προσέρχονται στο δικαστήριο για να ακούσουν την απόφαση. Ο αγώνας της Ελένης δικαιώνεται και η λύτρωση έρχεται. Ο Βόσκαρης καταδικάζεται.

Η Ελένη είναι συγκινημένη και σίγουρη πως πια μπορεί να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή, ενώ και η Παγώνα με τον Τόλλια λυτρώνονται. Ο Μάνος Βόσκαρης, όμως, είναι σοκαρισμένος. Τρέμει στην ιδέα πως θα μπει φυλακή.

Ο Βόσκαρης οδηγείται στο κελί για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική τιμωρία του. Θα περάσει βασανιστικές και εφιαλτικές στιγμές μέσα στη φυλακή, που ίσως τον οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο