Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια απίστευτη εξέλιξη στις σχέσεις Ασημίνας, Νικηφόρου και Δρόσως

16.03.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια απίστευτη εξέλιξη στις σχέσεις Ασημίνας, Νικηφόρου και Δρόσως
Τελικά, φαίνεται ότι η "απόδραση" στο Παρίσι δεν θα έχει τα αποτελέσματα που ονειρευόταν το ζεύγος Σεβαστού!

Μπορεί αυτές τις μέρες στα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση να παρακολουθούμε το "όνειρο" που ζουν ο Νικηφόρος, η Ασημίνα και ο Σέργιος στο Παρίσι, όμως σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ σύντομα.

Η Δρόσω είναι έξαλλη και ετοιμάζεται να ρίξει μια πρώτη βόμβα στο Διαφάνι, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τη σχέση της με τον Σέργιο.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, όμως, η πραγματική βόμβα θα έρθει λίγο αργότερα.

Η οικογένεια Σεβαστού, φαίνεται πως επιστρέφει στο Διαφάνι, όμως τα πράγματα μεταξύ του ζευγαριού δεν είναι καθόλου καλά. Είναι ξεκάθαρο σε όλους πια ότι το γυαλί μεταξύ τους έχει σπάσει για τα καλά.

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, πράγμα που χωρίς εκείνη να γνωρίζει ανακοινώνει ο ίδιος στην οικογένειά του, αλλά και στον ίδιο τον Σέργιο.

Ο μικρός θα αντιδράσει πολύ άσχημα ενώ η Ασημίνα, για ακόμη μία φορά, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Μια λύση, ακραία, αλλά ενδιαφέρουσα και για τις δύο, έρχεται από τη Δρόσω. Η Δρόσω, λοιπόν, προτείνει στην αδελφή της να πάνε στο δικαστήριο και να ζητήσουν την επιμέλεια του παιδιού από τον Νικηφόρο οι δυο τους, από κοινού!

Τι θα συμβεί στη συνέχεια δεν γνωρίζουμε ακόμη όμως αυτή είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [16/3/2021] επεισόδιο:

Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν, η κάθε μία, τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει.
Στο μεταξύ, η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του.
Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει. Τι θα γίνει όταν ο Μελέτης μάθει πως γνώριζε ποιος πραγματικά ήταν ο Θέμελης; Πώς σκοπεύει να καλύψει τα ίχνη του ο Δούκας;
Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί, ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν την χρειαζόταν.
Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Θα δεχτούν να τη βοηθήσουν;