Survivor: Σε κακή κατάσταση ο Τριαντάφυλλος - Υποψήφιος για αποχώρηση

16.03.2021
Survivor: Σε κακή κατάσταση ο Τριαντάφυλλος - Υποψήφιος για αποχώρηση
Μπλε νίκη στην πρώτη μάχη για την ασυλία.

Στο χθεσινό επεισόδιο [15/3/2021] είχαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και την πρώτη ψηφοφορία. Στον στίβο υπήρξαν και τραυματισμοί που οδήγησαν σε αλλαγές. Η Ελευθερία, ο Αλέξης και η Χριστίνα τραυματίστηκαν στην αρχή του παιχνιδιού, όταν οι Κόκκινοι προηγούνται με 2-0, γεγονός που έκανε την παραγωγή να προχωρήσει σε άμεσες λύσεις. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι λόγω των τραυματισμών, το πρώτο αγώνισμα ασυλίας επρόκειτο να μεταφερθεί σε άλλη πίστα και έτσι έγινε.

Νικητές του αγωνίσματος οι Μπλε, ενώ από τους Κόκκινους, την ατομική ασυλία κέρδισε η Νικολέτα, η οποία, όταν έρθει η στιγμή, θα "δείξει" τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα της.

Στο συμβούλιο του νησιού, όμως υπήρξε η πρώτη ψηφοφορία, με την κάλπη να δίνει το όνομα του Τριαντάφυλλου ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τις τελευταίες μέρες, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς, όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά "δεν του μιλά κανείς". Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έχουν τον Τριαντάφυλλο σε "απομόνωση" μη δίνοντάς του ούτε φαγητό. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ και μετά την αποχώρηση και του Πάνου Καλλίδη υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον "Ντάφι" να μετακομίζει στην παραλία των Μπλε.

Αναμένονται εξελίξεις σίγουρα, όμως αξίζει να σημειωθεί η κίνηση του Παύλου Γαλακτερού απέναντι στον συμπαίκτη του, "συζητήθηκε" πολύ και στο Twitter.

Ο Κόρο δεν έδωσε στον Τριαντάφυλλο από τα ψάρια που έπιασε και η ομάδα όλοι έτρωγε μπροστά του προκλητικά. Ο Παύλος πήρε θέση σε αυτό και ξεσήκωσε (με την καλή έννοια) τους φανς του παιχνιδιού.

«Σέβομαι πολύ την άποψη του Κόρο και του Κώστα να μην προσφέρουν το ψάρι τους με κάποια άτομα, είμαι μαζί τους συμφωνώ. Απλά επειδή εμένα σαν Παύλος δεν μου αρέσει, δεν θέλω να πάρω μέρος σε αυτό. Αποφάσισα ότι αν ξαναβγάλετε ψάρι να μην πάρω καθόλου ποσότητα. Είχα τύψεις που έτρωγα μπροστά στον Τριαντάφυλλο, ενώ ήξερα ότι δεν του έχει προσφέρει κανένας. Δεν μπορώ να τρώω και να βλέπω έναν άνθρωπο να με κοιτάει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιος του Νάσου Γαλακτερού και προγονός της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, η οποία αναδημοσίευσε όλα τα θετικά σχόλια που μοιράστηκαν υπέρ του στο instagram.