Survivor Αποχώρηση: Η Αγγελική Λάμπρη έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο - Τι είπε στο συμβούλιο αμέσως μετά την ανακοίνωση [video]

08.01.2021
Survivor Αποχώρηση: Η Αγγελική Λάμπρη έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο - Τι είπε στο συμβούλιο αμέσως μετά την ανακοίνωση [video]
Δεύτερη απώλεια για τους Διάσημους.

Αγώνα επάθλου αλλά και Συμβούλιο αποχώρησης είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (7/1/2020) του Survivor. Στον στοίβο του αγωνίσματος, οι Μαχητές επικράτησαν με 10-5 και κέρδιασαν τα πολύτιμα εργαλεία ψαρέματος που ήταν το έπαθλο.

Οι Διάσημοι, όχι μόνο δεν τα πήγαν καλά στο αγώνισμα, αλλά τελικά βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουν έναν ακόμη "δικό" τους στο Συμβούλιο που ακολούθησε.

Θυμίζουμε πως από τη διπλή διαδικασία, προτεινόμενοι ήταν από την ομάδα των Διάσημων η Αγγελική Λάμπρη και από την ομάδα των Μαχητών ο Κώστας Παπαδόπουλος ενώ χθες προστέθηκαν ακόμη δύο, σύμφωνα με τη διαδικασία.

Ο πιο δημοφιλής παίκτης από κάθε ομάδα καλείται να προτείνει ακόμη έναν παίκτη της ομάδας του και από τους τέσσερις που προκύπτουν φεύγει εκείνος που έχει την πιο χαμηλή βαθμολογία στον πίνακα με τη συνολική δημοφιλία, όπως προκύπτει από τη συνεχή θετική ψηφοφορία του κοινού.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, λοιπόν, πιο δημοφιλής παίκτρια και αυτή την εβδομάδα, ψήφισε την Ελευθερία Ελευθερίου, για αγωνιστικούς λόγους, όπως εξήγησε ενώ για την ομάδα των Μαχητών, αντίστοιχα, ο Νίκος Μπάρτζης ψήφισε την Σοφία Μαργαρίτη.

Τελικά, ήταν η Αγγελική Λάμπρη εκείνη που αποχώρησε, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στο σύνολο και ιδού πώς είπε το αντίο της.