Survivor 4 - Spoiler 30/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου

30.12.2020
Survivor 4 - Spoiler 30/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου
Έναν ακόμη αγώνα επάθλου θα παρακολουθήσουμε σήμερα στο Survivor 4 ενώ παράλληλα θα μάθουμε ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα πάρει τον δρόμο για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Μπορεί στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor 4 οι μαχητές να ήταν για άλλη μια φορά αρκετά καλύτεροι αγωνιστικά έναντι των διασήμων όμως οι τελευταίοι δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία λέξη. Σήμερα το βράδυ ο δημοφιλέστερος παίκτης θα διαλέξει έναν ακόμα συμπαίκτη του για να κλείσει η ομάδα των υποψηφίων για αποχώρηση. Την τελική απόφαση θα πάρει όπως πάντα το τηλεοπτικό κοινό.

Απόψε 30/12 θα δούμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι Μαχητές θέλουν να εκμεταλλευτούν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και να πάρουν μια ακόμη νίκη ρίχνοντας για τα καλά τους αντιπάλους τους στα σχοινιά. Από την άλλη οι Διάσημοι ψάχνουν την παρθενική τους νίκη που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά, ενώ το έπαθλο θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με το spoiler οι Μαχητές είναι ξανά φαβορί για τη νίκη, χωρίς όμως να αποκλείεται η πρώτη αντίδραση από τους Διάσημους.