Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η άγνωστη σχέση Βόσκαρη, Δούκα και Μιλτιάδη θα βάλει "φωτιά" στο Διαφάνι

28.12.2020
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η άγνωστη σχέση Βόσκαρη, Δούκα και Μιλτιάδη θα βάλει "φωτιά" στο Διαφάνι
Αυτές τις μέρες, η προβολή της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 έχει σταματήσει για τις γιορτές όμως πολύ γρήγορα περιμένομε επιστροφή στη... δράση και καταιγιστικές εξελίξεις!

Η πλοκή σταμάτησε σε ένα πολύ καίριο σημείο στις Άγριες Μέλισσες την περασμένη Τετάρτη και αναμένεται να ξεκινήσει ξανά στις 4 Ιανουαρίου.

Μεταξύ των εξελίξεων που αναμένουμε με αγωνία είναι η ολοκλήρωση της σχέσης του Κωνσταντή με τη Δρόσω, μια γυναίκα που θα "ξεμπροστιάσει" τον Βοσκαρη και η εγκυμοσύνη της Ασημίνας, όμως να που προκύπτει και ένα ακόμη spoiler-φωτιά και αφορά στο... Σεβασταίικο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το TV24 ο Βόσκαρης είναι αδελφος του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού, καρπός του έρωτα του πατέρα τους, Σέργιου, με την Ελένη, μια φτωχή παντρεμένη γυναίκα που είχε στη δούλεψή του.

Από όσα ο ίδιος ο Βόσκαρης είχε εξομολογηθεί στην Ελένη μέσα στη φυλακή, μάθαμε ότι η μητέρα του (με την οποία είχαν το ίδιο όνομα) τον γέννησε μέσα στις φυλακές εκείνες, όπου κρατούνταν για τον φόνο του πατέρα του. Εκείνος δεν της το συγχώρησε ποτέ και στο τέλος ήταν εκείνος που της πήρε την τελευταία ανάσα, όπως είδαμε σε μια πολύ σκληρή σκηνή, όμως η αλήθεια είναι άλλη.

Η άτυχη γυναίκα έκρυψε από τον μέθυσο και βίαιο σύζυγό της ότι έμεινε έγκυος από το αφεντικό της, όταν όμως εκείνος έμαθε την αλήθεια θέλησε να τη σκοτώσει. Εκείνη προστατεύοντας τη ζωή της αλλά και αυτή του αγέννητου παιδιού της τον σκότωσε η ίδια και το παιδί γεννηθηκε στη φυλακή.

Η Ελένη, μητέρα του Μάνου Βόσκαρη, είχε ζητήσει μόνο ένα πράγμα από τον Σέργιο Σεβαστό: να φροντίσει το παιδί τους. Και εκείνος όντως το έκανε, καθώς, όπως περιέγραψε ο ίδιος ο Βόσκαρης στον Δούκα, πήγε στο ορφανοτροφείο όπου τον είχε αφήσει η μητέρα του και τον ζήτησε προσωπικά.

Τι θα συμβεί όταν ο Μάνος Βόσκαρης θα διεκδικήσει όσα του αναλογούν από την περιουσία και τη θέση των Σεβαστών; Πώς θα αντιδράσουν τα "αδέλφια" και τα ανίψια του; Περι την άνοιξη, λέγεται ότι θα πάρουμε τις απαντήσεις σε αυτό το κομμάτι. Αναμένουμε λοιπόν.