Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη βρίσκει τη Δρόσω στην Τρούμπα και η Ασημίνα πέφτει στην αγκαλιά του Μπάμπη [video]

03.12.2020
Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη βρίσκει τη Δρόσω στην Τρούμπα και η Ασημίνα πέφτει στην αγκαλιά του Μπάμπη [video]
Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Στο σημερινό επεισόδιο [3/12/2020] οι τρεις αδελφές Σταμίρη έρχονται αντιμέτωπες με τις πράξεις τους.

Στο τελευταίο επεισόδιο για την εβδομάδα αυτή, η Πηνελόπη και ο Αλέξης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ενώ, η Ελένη θα δεχτεί στο σπίτι της μια αναπάντεχη επίσκεψη από τη Μυρσίνη.
Το ίδιο βράδυ έξω από το καμπαρέ «Χαβάη» μία απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει, γι’ ακόμα μια φορά, τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη. Θύτης ο Τάκης, θύμα ο Φίλιππος. Τι θα γίνει στη συνέχεια;
Στο Διαφάνι, ο Τόλλιας δέχεται να γίνει ένα πάρτι γενεθλίων για τη Σοφούλα, αλλά με αυστηρούς όρους, που όμως δε θα τηρηθούν. Στο πάρτι, η Ασημίνα και ο Μπάμπης έρχονται επικίνδυνα κοντά. Ο γάμος της με τον Νικηφόρο κρέμεται από μία κλωστή πια, όμως η Ασημίνα δεν δείχνει να πτοείται.
Η ώρα της αλήθειας για τον Μιλτιάδη φτάνει καθώς δέχεται να υποστεί σε εξορκισμό πιστεύοντας ότι μόνο έτσει θα σωθεί από τα βάσανά του.
Η Ελένη, ταραγμένη από το φυλλάδιο του καμπαρέ που βρήκε έξω από την πόρτα της (χωρίς να ξέρει ότι ο Κωνσταντής το είχε ρίξει εκεί) αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα για να ψάξει την αδελφή της. Ταξιδεύει στον Πειραιά, μαζεύει πληροφορίες και εντοπίζει τη μικρή της αδελφή στο καμπαρέ Χαβάη. Ένα βήμα πριν από την αλήθεια, λοιπόν.

Ιδού και το τρέιλερ για μια πιο δυνατή... γεύση, μέχρι το βράδυ.