«Άγριες Μέλισσες»: Το Twitter δίνει... ρέστα για τη σκηνή Νέστορα - Κυπραίου - Συγκλονιστικός ο Παύλος Ορκόπουλος

13.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Το Twitter δίνει... ρέστα για τη σκηνή Νέστορα - Κυπραίου - Συγκλονιστικός ο Παύλος Ορκόπουλος
Ακόμη μία πολύ δυνατή στιγμή έζησαν χθες το βράδυ οι απανταχού θαυμαστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1.

Τελικά μπορεί η αυτοκτονία του Κυπραίου να προβλήθηκε στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής όμως το "κύκνειο άσμα" του Γιάννη Στάνκογλου για τη σειρά το είδαμε χθες, Δευτέρα.

Όπως είχε προαναγγελθεί, ο Θωμάς Κυπραίος επέστρεψε χθες στο Διαφάνι για να γεμίσει τα κενά που είχε αφήσει η παρουσίαση της σκηνής που αρχικά είχαμε πιστέψει ότι ήταν η τελευταία του. Γιατί ναι... Η σκηνή της Παρασκευής μας είχε φανεί λίγο... "τζούφια". Χθες, όμως, οι άνθρωποι της σειράς έδωσαν αυτό που "χρωστούσαν". Και με το παραπάνω. Αν και, για να είμαστε ειλικρινείς, παρά το γεγονός του ότι ο Γιάννης Στάνκογλου "αποχαιρετούσε", ήταν η ερμηνεία του Παύλου Ορκόπουλου που συνεπήρε τον κόσμο όλο!

"Στρατιώτη, σήκω επάνω. Εγώ δεν είμαι παπάς για να εξομολογηθείς, εγώ είμαι Ταξίαρχος"

Οι δυο άντρες ήρθαν αντιμέτωποι μέσα το γραφείο του Νέστορα, όπου είχαν περάσει τόσες και τόσες ώρες συζητώντας. Εκεί έγραψαν και το τέλος στη σχέση τους. Ένα τέλος που συγκίνησε τους πάντες γιατί ενώ ξεκίνησε με τεράστια ένταση οργής, κατέληξε σε μια σχεδόν τρυφερή παραδοχή αγάπης που δεν μπορεί να σβηστεί. Γιατί δεν αγάπησε μόνο ο Θωμάς τον Νέστορα σαν πατέρα ("Και να που ο πατέρας εκείνου που σκότωσα έμελλε να με κάνει ξανά άνθρωπο", είπε κάποια στιγμή ο Κυπραίος κάνοντας τον ταξίαρχο να λυγίσει) τον αγάπησε και εκείνος σαν τον γιο που έχασε και στο τέλος του το είπε. Γι' αυτό και δεν μπόρεσε να πατήσει τη σκανδάλη, γι' αυτό και το έδωσε την επιλογή να φύγει αν ήθελε, γι' αυτό και τον συγχώρησε και του το είπε ώστε να φύγει με πιο ελαφριά την καρδιά. Όσο βαριά και αν ήταν η δική του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε το "αντίο" του εκεί, μέσα σε αυτό το γραφείο, όμως ο Παύλος Ορκόπουλος συνέχισε το ρεσιτάλ ερμηνείας του στο νεκροταφείο, όπου φορώντας την επίσημη στολή, και με τρεμάμενη φωνή τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο για τον δεύτερο γιο που έθαβε! Πραγματικά συγκλονιστικός.

Ιδού και μερικά από τα τιτιβίσματα που εξαίρουν τις ερμηνείες των δύο ανδρών: