«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα κάνει ο Δούκας τώρα που έμαθε για την απιστία της Μυρσίνης;

08.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Τι θα κάνει ο Δούκας τώρα που έμαθε για την απιστία της Μυρσίνης;
Δύσκολες μέρες θα περάσει η κυρία Σεβαστού, η οποία δεν φανταζόταν, προφανώς, ότι οι ένοχες φωτογραφίες της θα έφταναν τελικά στα χέρια του άντρα της.

Ένα επεισόδιο εξαιρετικά συγκινητικό είδαμε χθες βράδυ και ιδού τι περιμένουμε σήμερα, Πέμπτη 8/10/2020.

Η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη – διευθυντή των φυλακών- και καταλαβαίνει πως θα της κάνει τη ζωή της κόλαση. Ο Κυπραίος φαίνεται να κλείνει τους λογαριασμούς του με όλους καθώς πλησιάζει η ώρα που ο Νέστορας θα τον αντιμετωπίσει.

Η Μυρσίνη, έντρομη, θα συνειδητοποιήσει πως ο Κυπραίος πραγματοποίησε την απειλή του. Πώς θα αντιδράσει;

O Νικηφόρος έχει αναλάβει τα ηνία των οικογενειακών επιχειρήσεων, προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα. Μόνο που αυτό θα βάλει γι’ άλλη μια φορά την Ασημίνα σε σκέψεις για το μέλλον του γάμου τους.

Επιστρέφουμε στο θέμα της Μυρσίνης, η οποία, σύμφωνα με τα spoilers θα αντιμετωπίσει έναν άλλον Δούκα. Ο πατριάρχης της οικογένειας των Σεβαστών θα ταλαντευτεί πολύ ως προς το τι θα κάνει με την άπιστη γυναίκα του, όμως, λέγεται ότι αντί για τον δρόμο του διαζυγίου που θα σκεφτεί να πάρει στην αρχή, θα καταλήξει σε αυτόν της... αδιαφορίας.

Σύμφωνα με τα spoilers, πάντα, ο Δούκας θα επιστρέψει στο σπίτι του αλλά τη Μυρσίνη... δεν θα τη βλέπει μπροστά του. Σα να μην υπάρχει, ένα πράγμα. Πόσο δύσκολο θα είναι να κυλήσει έτσι η ζωή θα δείξει. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν και άλλα spoilers που θέλουν το μέλλον να φέρνει στο φως κι άλλα κομμάτια του άτακτου παρελθόντος της Μυρσίνης και να αμφισβητείται μέχρι και η πατρότητα του Νικηφόρου, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πολύ δύσκολα για την κυρία Σεβαστού. Θα δείξει. Προς το παρόν, ιδού το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο, έτσι για να μπαίνουμε σε κλίμα.