Χάρης Βαρθακούρης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το πλατό του Big Brother, η εξομολόγηση και το... αστειάκι για την Μπόμπα

27.08.2020
Χάρης Βαρθακούρης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το πλατό του Big Brother, η εξομολόγηση και το... αστειάκι για την Μπόμπα
Έτοιμος για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει με τον ΣΚΑΪ ο γνωστός μουσικός, γιος του Γιάννη Πάριου και μοιράζεται τις πρώτες εικόνες, σκέψεις και συναισθήματα. Με τον γνωστό χειμαρρώδη τρόπο του!

Ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάσει φέτος το Big Brother που επανέρχεται στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος. Νιώθει ευλογημένος και δεν το κρύβει. Αντίθετα. Το βροντωνάζει με όλη την ειλικρίνια που τον διακατέχει, μέσω social media.

Ιδού η λεζάντα που συνόδευσε τις τέσσερις sci-fi φωτογραφίες που μοιράστηκε, ενώ σίγουρα θα προσέξετε το σχολιάκι για τη Χριστίνα Μπόμπα. Διαβάστε και θα εξηγήσουμε στη συνέχεια....

Σε ποιον να το πω;;

Πέρυσι, τέτοια μέρα, ήμασταν με τη γυναίκα μου στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα του #Globetrotters, ανανεώναμε τους όρκους μας μπροστά σε έναν Elvis impersonator και άκουγα πρώτη φορά το όνομα Χριστίνα Μπόμπα 😃
Ήμουν (για τον κόσμο τουλάχιστον) ένας τραγουδιστής που συμμετείχε σε ένα φιλανθρωπικό ταξιδιωτικό reality ως παίκτης.
Τίποτα άξιο αναφοράς ή που δεν έχει ξαναγίνει!

Φέτος, σε μια πρωτοφανή -για τα παγκόσμια δεδομένα- χρονιά, σε μια περίοδο που η (κύρια) δουλειά μου είναι, λόγω συνθηκών, σχεδόν ετοιμοθάνατη, κάποιος, κάπου, με ευλόγησε και τώρα βρίσκομαι σε ένα τηλεοπτικό πλατό χολυγουντιανών προδιαγραφών κι ετοιμάζομαι να... παρουσιάσω (!!!) το μεγαλύτερο reality όλων των εποχών (είτε μας αρέσει, είτε όχι), το Big Brother!
Ποιος; Εγώ!😳

Κάποιος να με τσιμπήσει ρε παιδιά... το πιθανότερο είναι ότι ονειρεύομαι!
.
ΥΓ. Λογικά θα είμαι (πιο) ξυρισμένος μεθαύριο!
Θα δω...
.

Πέρσι, στο πλαίσιο του παιχνιδιού Globetrotters στο οποίο συμμετείχε μαζί με τη σύζυγό του, Αντελίνα, ο Χάρης Βαρθακούρης παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα. Ιδού και το απόσπασμα:

Με τη σειρά της, η Χριστίνα Μπόμπα είχε απαντήσει ως εξής:

Το θέμα βέβαια έληξε με χιούμορ και με τον ίδιο τρόπο το επαναφέρει τώρα ο ίδιος ο Χάρης Βαρθακούρης. Με ένα γελάκι στο πλάι! Ας το αφήσουμε κι εμείς εκεί.

Στο μεταξύ, να θυμήσουμε ότι η πρεμιέρα του Big Brother ορίστηκε τελικά για το Σάββατο 29 Αυγούστου, αντί για την Κυριακή 30/8 που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ιδού και το τρέιλερ: