Άγριες Μέλισσες: Ο Αργύρης Πανταζάρας έρχεται στο Διαφάνι; Ο ρόλος του και η σχέση με την "Ασημίνα"

29.07.2020
Άγριες Μέλισσες: Ο Αργύρης Πανταζάρας έρχεται στο Διαφάνι; Ο ρόλος του και η σχέση με την "Ασημίνα"
Η πρώτη σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 τελείωσε σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και τα spoilers για την επόμενη έχουν αρχίσει να καταφθάνουν... καταιγιστικά.

Οι "Άγριες Μέλισσες" μπήκαν στη ζωή μας το περασμένο Φθινόπωρο και ενώ ήταν να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους, όχι μόνο ετοιμάζουν δεύτερο, αλλά, όπως μαθαίνουμε, υπάρχουν συζητήσεις ήδη και για τρίτο.

Το τελευταίο επεισόδιο για φέτος προβλήθηκε στις 16/7/2020 και "τίναξε¨τους δείκτες θεαματικότητας στον αέρα.

Τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και πολλά λέγονται για τα νέα πρόσωπα που ετοιμάζονται να ενταχθούν στο καστ.

Ένα από αυτά είναι και του Αργύρη Πανταζάρα, του ταλαντούχου ηθοποιού που το περασμένο Σαββατοκύριακο εντυπωσίασε στους Πέρσες του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο και που το ευρύτερο κοινό γνώρισε μέσα από τον ρόλο του του "Θέμη" στο "Κόκκινο Ποτάμι" του Open, το οποίο, για την ιστορία, ολοκληρώθηκε φέτος με συγκλονιστικό τρόπο.

Χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση στα spoilers ακόμη, λέγεται ότι ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος είχε δεχτεί και πέρσι πρόταση για τις Μέλισσες, αλλά καθώς είχε ήδη πει το "Ναι" στο Ποτάμι δεν θέλησε να "μπερδέψει" τα δύο, έρχεται στο Διαφάνι με... άγριες διαθέσεις.

Λέγεται ότι ο ρόλος του θα φτάσει στο χωριό με πολλά μυστικά, που ενδεχομένως να έχουν να κάνουν με τη νέα ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα όπου λέγεται ότι θα "καταλήξει".

Αναμένοντας όμως μια επίσημη ανακοίνωση, θυμόμαστε τη σχέση που έχει ο Αργύρης Πανταζάρας με την Έλλη Τρίγγου, που ερμηνεύει με εξαιρετικό τρόπο την "Ασημίνα" της σειράς.

Οι δυο ηθοποιοί, λοιπόν υπήρξαν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια πριν χωρίσουν το 2018, διατηρούν όμως μια πολύ στενή σχέση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Φέτος μάλιστα είχαν προγραμματίσει να ανεβάσουν μαζί μια ανατρεπτική εκδοχή του έργου "Ρωμαίος και Ιουλιέττα", παράσταση όμως, που λόγω κορονοϊού αναβλήθηκε επ' αόριστον!

Από αυτή την παράσταση οι φωτογραφίες στην αρχή και στο τέλος του άρθρου.