Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα ανάμεσα σε δύο άντρες - Τι θα κάνει, αλήθεια;

27.06.2020
Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα ανάμεσα σε δύο άντρες - Τι θα κάνει, αλήθεια;
Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή (3/7/2020) θα δούμε πρώτη φορά τον χαμένο Διαφανιώτη που εισβάλει στη ζωή του χωριού και τα κάνει όλα πάνω κάτω. Ιδιαίτερα στη ζωή της Βιολέτας.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Νίκος Ψαρράς ανέλαβε να ενσαρκώσει τον ρόλο του Σταμάτη Μαυρουδή, συζύγου της Βιολέτας, κατά κόσμον Θεοφανία Παπαθωμά. Ο Στάμάτης, λοιπόν, ο οποίος, για την ιστορία είχε φύγει από το χωριό επειδή ερωτεύτηκε, αφήνοντας πίσω του γυναίκα και καφενείο (ναι, δικό του είναι το καφενείο)... επέστρεψε. Και επέστρεψε, όπως διαβάζουμε, διεκδικώντας και τη γυναίκα και το καφενείο του. Μάλιστα σε φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έχουμε ήδη δει, τον βλέπουμε με την ποδιά ήδη, που σημαίνει ότι έπιασε αμέσως δουλειά!

Το ερώτημα, φυσικά, που προκύπτει αμέσως μετά το "τι θα κάνει η Βιολέτα" είναι το "τι θα κάνει ο Μιλτιάδης", ο οποίος, μόλις που είχε αρχίσει να γελάει το χειλάκι του και θα του έρθει ο ουρανός στο κεφάλι του έρμου!

Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι επιφυλλάσουν για το τρίγωνο αυτό οι σεναριογράφοι της σειράς, βλέπουμε όμως πόσο καλά παιρνούν μεταξύ τους οι ηθοποιοί που τους υποδύονται.

Ιδού μια backstage φωτογραφία που μοιράστηκε πριν από λίγε μέρες ο Νίκος Ψαρράς.

Με την ευκαιρία να θυμήσουμε ότι ο Νίκος Ψαρράς και η Θεοφανία Παπαθωμά είχαν ξαναβρεθεί μαζί τηλεοπτικά πριν από 20 χρόνια και πάλι στον ΑΝΤ1 στη σειρά "Μαύρος Ωκεανός" από όπου και οι φωτογραφίες στη συνέχεια.