Θάνατος ή εξαφάνιση; Ποιο θα είναι το τέλος του Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες;

02.04.2020
Θάνατος ή εξαφάνιση; Ποιο θα είναι το τέλος του Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες;
Σαν «βόμβα» έσκασε η αποχωρήση του Κυπραίου από τις «Άγριες Μέλισσες» την επόμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι στον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 και μάλιστα μετά από δική του απόφαση. Ο Κυπραίος είναι ένας δυνατός χαρακτήρας που από την πρώτη στιγμή κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το έργο των σεναριογράφων θα είναι δύσκολο το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς θα πρέπει να βρουν τρόπο ώστε ο Κυπραίος να φύγει με τον πιο σωστό τρόπο.

Πώς θα έρθει λοιπόν το τέλος του Θωμά Κυπραίου;

Το χρονικό πριν από το τέλος:

Σύμφωνα με όσα γράφει στο TV O’ CLOCK η Σοφία Τσίρκα, στα καινούρια επεισόδια ο Νέστορας θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Ο ίδιος λαμβάνει έναν φάκελο το περιεχόμενο του οποίου θα του αλλάξει τη ζωή. Μέσα βρίσκει ένα σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής και αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά. Δεν λέει σε κανέναν τίποτα για τις έρευνές του, αλλά λίγες μέρες αργότερα οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Ο Νέστορας θα μάθει πως ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και έβαλε στο σπίτι του ήταν προδότης των Ελλήνων στον πόλεμο. Σοκαρισμένος, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει απέναντι στον Κυπραίο. Είναι εξοργισμένος μαζί του και θέλει να τον κάνει να πληρώσει. Να τιμωρηθεί για όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει. Θα καταφέρει, όμως, ο Θωμάς να ξεγλιστρήσει και από αυτό ή θα αναγκαστεί να πληρώσει για τις αμαρτίες του; Μήπως στο τέλος, στις Άγριες Μέλισσες, ο Κυπραίος θα πληρώσει με την ίδια του τη ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία του;