Της Κακομοίρας: Ο θρυλικός Ζήκος σχολιάζει την απαγόρευση κυκλοφορίας και γίνεται viral [video]

24.03.2020
Της Κακομοίρας: Ο θρυλικός Ζήκος σχολιάζει την απαγόρευση κυκλοφορίας και γίνεται viral [video]
Το έχουμε δει από από την αρχή. Η επικαιρότητα, όσο ζοφερή κι αν είναι, αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευση και τα αποτελέσματα εντυπωσιάζουν, ενώ κάθε φορά, προχωρούν το όλο ζήτημα του χιούμορ "ένα βήμα παραπέρα". Το βίντεο που είδαμε μόλις στα social media, με απροσδόκητους συμπρωταγωνιστές τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Κώστα Χατζηχρήστο (!) μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια και το μοιραζόμαστε. Και ας μην ξεχνιόμαστε παιδιά... #Μένουμε_Σπίτι

Το βίντεο εμφανίστηκε στη σελίδα του Περικλή Παναγιωτίδη, ο οποίος το εμπνεύστηκε και το υλοποίησε μοντάροντας με έναν απίθανο τρόπο πλάι στις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, "ατάκες" του "Ζήκου", όπως τις έχουμε ακούσει ξανά και ξανά από τον Κώστα Χατζηχρήστο στον θρυλικό "Μπακαλόγατο" της ταινίας "Της Κακομοίρας" (1963) του Ντίνου Κατσουρίδη.

Διάβασε και αυτό: #Μένουμε_Σπίτι: Η καραντίνα δίνει έμπνευση για τρολάρισμα και "κλαίμε" από τα γέλια

Το βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του θεσσαλονικιού φωτογράφου και κινηματογραφιστή έχει συγκεντρώσει στις 10 ώρες που είναι στον "αέρα" πάνω από 2,6 χιλιάδες Likes και έχει κοινοποιηθεί πάνω από 7.7 χιλιάδες φορές!

Ιδού και χειροκροτούμε την έμπνευση και το αποτέλεσμα!