Λύγισε η Τατιάνα Στεφανίδου: «Είναι σοκαριστικό! Ό,τι πιο εξοργιστικό έχω δει» [vds]

14.12.2016
Αν και είναι συνηθισμένη στο να παρουσιάζει δύσκολα θέματα που δείχνουν το σκληρό πρόσωπο της ζωής, δεν είναι λίγες οι φορές που η Τατιάνα Στεφανίδου λυγίζει στον αέρα της εκπομπής.

Έτσι και σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου όταν προλόγισε το ερασιτεχνικό βίντεο από τον καταυλισμό μεταναστών στη Σούδα της Χίου, το οποίο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα 3χρονο παιδί να πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν άνδρα στις ντουζιέρες, λύγισε.

«Αυτό το βίντεο είναι ό,τι πιο εξοργιστικό έχω δει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Ακούν πολλά τα αυτιά μου κάθε μέρα, για εγκλήματα, για φονικά, η εικόνα είναι όμως καταλυτική. Είναι ένα βίντεο με ένα μωρό παιδί τριών ετών μέσα σε ένα hot spot, εδώ στην Ελλάδα»,

Και συνέχισε:

«Το τρίχρονο αγοράκι, το λέω και μου σηκώνεται η τρίχα, είναι ένας άντρας που, υποτίθεται, είναι ο πατέρας του, ο οποίος το χτυπάει στο μπάνιο με το χειρότερο τρόπο, το δέρνει πάρα πολύ άσχημα κι έχει ανεβάσει αυτό το βίντεο στο διαδίκτυο. Ακούγεται το παιδί να φωνάζει, είναι σοκαριστικό! Και το φοβερό είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει ανεβάσει το βίντεο στο Διαδίκτυο για να το δουν και άλλοι».