Μακαλιάς: Δεν θα πιστέψεις πόση μείωση μισθού του ζητήθηκε!

13.11.2015
Kαλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια» βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς παρέα με τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη.

Στη διάρκεια του πρωινού του Μέγκα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» στο Έψιλον.

«Ήθελα πάρα πολύ να φύγω. Ήταν πολύ κακή η συνεργασία που είχα με το Epsilon, από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου που είχα ποτέ. Η Κατερίνα και ο Κρατερός δεν έχουν σχέση, είναι οικογένεια, δικοί μας άνθρωποι. Δυστυχώς έπρεπε να φύγω, έπρεπε να φύγω νωρίτερα. Θα έχουμε και δικαστική διαμάχη με τους ανθρώπους του καναλιού».

Στο πλαίσιο αυτής της αναφοράς στο Έψιλον, ο Μακαλιάς αναφέρθηκε και στα σχόλια της Τίνας Μεσαροπούλου η οποία συμμετέχει στα Καλημερούδια:

«Έχετε μια συνεργάτιδα εδώ, την Τίνα νομίζω, η κοπέλα που δουλεύει στο You, να προσέχετε πάρα πολύ τι λέτε στην τηλεόραση, εκτίθεστε πολλές ώρες και όταν δεν ξέρει κάποιος κάτι καλύτερα να μη μιλάει, να μην το λέει. Έλεγε η Τίνα ότι έπαιρνα έναν μπαμπάτσικο μισθό και ότι ζήτησα παραπάνω χρήματα από το κανάλι και γι’ αυτό το λόγο έφυγα, γιατί δεν μου τα έδωσαν».

Κι ενώ η Τίνα τόνισε On air πως οι αναφορές που είχε κάνει ήταν προϊόν ρεπορτάζ, ο Μακαλιάς την «κόλλησε» στον τοίχο:

«Έχεις εσύ κάποια πληροφορία ότι ζήτησα περισσότερα χρήματα; Δεν ακούστηκε η πλευρά η δική μου. Κάποια πράγματα λέγονται εύκολα, για να πουλήσουν.

Εγώ είμαι σε ένα κανάλι που μου χρωστάει, είμαι απλήρωτος από τον Μάιο. Δεν έχω πάρει αυτά που έχω δουλέψει. Είναι προϊόν φαντασίας ότι ζήτησα αύξηση. Μου ζήτησαν να κάνω μείωση 75%, τη στιγμή που δεν με είχαν πληρώσει».