Η Τσιμτσιλή κάνει θραύση στα... Στρατά! Δες την απίστευτη φωτό!

06.11.2015
Κάθε φέτος και καλύτερα τα πηγαίνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το happy day φέτος έχει μπει δυναμικά στην πρωινή "μάχη", σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις στους πίνακες της τηλεθέασης. Δίνουν και παίρνουν τα 30αρια, κυρίως στα δυναμικά κοινά.

Ωστόσο, η Σταματίνα και η εκπομπή της δεν έχουν επιτυχία μόνο στα δυναμικά κοινά, αλλά και στα... ελληνικά στρατά, όπου σου λεει, η Τσιμτσιλή κάνει θραύση!

Το πρωί της Παρασκευής, που λες, κι ενώ ήταν στον "αέρα", έστειλαν στον Δημήτρη Παπανώτα μία απίστευτη φωτογραφία από ένα ΚΨΜ, με την Τσιμτσιλή... πρώτη μούρη! Μάλιστα, ο Παπανώτας μοιράστηκε την απίστευτη - πραγματικά - φωτογραφία με τους υπόλοιπους.

Πώς αντέδρασε η κεντρική παρουσιάστρια;

Ήθελε η Σταματίνα να κρυφτεί και ο ενθουσιασμός δεν την άφηνε. Τρελάθηκε, σου λέει, από χαρά που στα στρατά βλέπουν happy day, φανατικά. Ρώτησε και ποιο στρατόπεδο είναι, αλλά δεν ήξεραν. Και φανταζόμαστε δεν θα έχει πού να στείλει τα κεράσματα.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε την επίμαχη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Και σχολίασε: «Ο ελληνικός στρατός ψηφίζει #HappyDay @alphatv 😂😂😂 #morning#goodmorning #happy».