Τι δήλωσε η Ντορέττα για Λιάγκα-Σκορδά και το «Πρωινό» [vds]

28.09.2015
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα πρωινή εκπομπή του Mega, το Καλημερούδια και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για τις προετοιμασίες, ενώ δεν έκρυψε την ανυπομονησία, τη χαρά, το κέφι και την έντονη ανάγκη της για δημιουργία, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα θα κλειδώσει Δευτέρα- Τρίτη σίγουρα.

«Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, μόλις θα είμαστε έτοιμοι θα ανακοινωθεί επισήμως από το κανάλι. Αλλά όπως και να έχει ,όποιοι και να είναι τελικά, είμαστε όλοι με πολύ μεγάλη όρεξη να φτιάξουμε μια εκπομπή κεφάτη, ωραία που θα αρέσει στον κόσμο, θα την αγαπήσει ο κόσμος και που θα έχει διάρκεια. Θέλουμε να πάμε καλά», είπε.

Όταν δε ερωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, οι οποίοι είναι χρόνια στην πρωινή ζώνη, η Ντορέττα απάντησε:

«Σε αυτή τη φάση δε σκέφτομαι αυτό. Σκέφτομαι κι αφιερώνω όλη μου την ενέργεια ώστε να στηθεί όσο το δυνατό καλύτερα η εκπομπή. Αυτό είναι μια αλήθεια ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι χρόνια κι εγώ το κάνω πρώτη φορά αυτό. Δεν το συζητάμε. Από κει και πέρα δε θέλω να χάσω ενέργεια στα γύρω γύρω».