Ελένη: Νέο μήνυμα μέσω των συνεργατών της!

26.03.2015
Για δεύτερη μέρα και η Ελένη Μενεγάκη απουσίαζε από την εκπομπή. Βέβαια, για αυτή μας είχε ενημερώσει το πρωί της Πέμπτης (26/3) η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, οι συνεργάτες της Ελένης, με πρώτο και καλύτερο τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μετάφεραν ένα νέο μήνυμα της για τον επικείμενο ερχομό του μωρού, που έχει προκαλέσει αναστάτωση, χωρίς λόγο.

«Η Ελένη είναι στο σπίτι της! Σας ευχαριστεί πολύ για τις ευχές και τα μηνύματα και για το ενδιαφέρον. Αλλά, όπως μας είπε, το ευχάριστο γεγονός θα ανακοινωθεί με το που θα γίνει, γιατί δεν έχει γίνει ακόμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο στενός της φίλος.

Στη συνέχεια, έπαιξαν το tweet της παρουσιάστριας το βράδυ της Τετάρτης (25/3) που έβαζε τέλος στο όργιο των δημοσιευμάτων για γέννα με καισαρική! «Είτε με tweet, είτε με mail, είτε με… περιστέρι και, σίγουρα, μέσα από αυτή την εκπομπή, μόλις γίνει θα το μάθετε!» τόνισε.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε με τη σειρά του ότι η Ελένη είναι πολύ συγκινημένη από τα μηνύματα αγάπης του κόσμου. Και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδάκι της!