Ανατροπή: Ο Ουγγαρέζος στο Πρωινό & η αποκάλυψη της Φαίης!

20.03.2015
Ακόμη τον Γιώργο Λιάγκα περιμένουν εκεί στο Mega και συγκεκριμένα στο Mega με ΜΙΑ. Βλέπεις, πριν λίγες μέρες η Κων/να Σπυροπουλου προκάλεσε τον παρουσιαστή να πάει στο Ougachallenge

αλλά μέχρι τούτη τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις αράδες, ο Λιάγκας δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση. Κι έχεις τον Μάρκο Σεφερλή κάθε πρωί να ρωτά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αν θα πάει τελικά ο πάλαι ποτέ φίλος του.

Και την απάντηση έδωσε τελικά ο Ουγγαρέζος, ουχί στην εκπομπή που συμμετέχει, αλλά στην κάμερα του Πρωινού. Και αποκάλυψε το παρασκήνιο τόσο της στήλης του, όσο και των επαφών που είχανε τις επόμενες μέρες. Και ναι, ο πάγος ανάμεσα τους έλιωσε.

«Εκείνη την ώρα που το είπε η Κωνσταντίνα είχα πάρα πολλές σκέψεις. Για να μη σου πω ψέματα, δίνουμε στους καλεσμένους τους επόμενους τέσσερις - πέντε καλεσμένους της εβδομάδας στο Mega με Μία, για δουν μήπως τους εξιτάρει κάποιος, ώστε να υπάρχει μια συνέχεια στην εκπομπή. Συνήθως λένε "αυτόν θέλω να προκαλέσω". Η Κωνσταντίνα δεν ήθελε να μας πει ποιον θα πει και τελικά είπε τον Γιώργο» παραδέχθηκε ο Ουγγαρέζος.

Και συμπλήρωσε: «Εμένα είναι αρχή μου να μην κόβω πλάνα από την εκπομπή. Με προκάλεσε κιόλας και μου είπε "Μην το κόψεις". Σκέφτηκα κατευθείαν πως δεν γίνεται να έρθει, επειδή παίζει απέναντι. Σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελα η συνάντησή μας να γίνει στις κάμερες. Από την άλλη, οφείλω επαγγελματικά να του το μεταφέρω, όπως και έκανα. Σκέφτηκα μήπως το παρεξηγήσει ή άλλα πεντακόσια πράγματα. Αυτά είναι δικά μας. Δεν θα ήθελα όμως να πω αν πήρα απάντηση».

Όταν τελείωσε το βίντεο με τις δηλώσεις του Δημητρό, η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο. «Όντως έστειλε μήνυμα στον Γιώργο. Μετά πήρα το τηλέφωνο κι εγώ και τα διάβασα όλα. Δεν μου επιτρέπεται να πω κάτι παραπάνω. Έστειλε μήνυμα, ακριβώς όπως τα είπε ο άνθρωπος. Έγραφε "Γιώργο μου, έγινε αυτό όπως ξέρεις. Θέλουμε να έρθεις. Καταλαβαίνουμε ότι δεν γίνεται, επειδή είσαι απέναντι". Δεν είναι και ωραίο δηλαδή. Είναι ωραίο να είναι παρουσιαστής εδώ και να πάει στον Δημήτρη; Αν ήταν μια άλλη εκπομπή, που λένε ότι θα κάνει και το βραδινό ο Δημήτρης, θα ήταν αλλιώς. Όντως, του είπε ότι είναι προτιμότερο να τα πουν αλλού και όχι με αφορμή μια εκπομπή. Από ό, τι κατάλαβα, θα τα πουν. Είχε κι άλλα πολλά... Και οι ατάκες είχαν πλάκα» είπε χαρακτηριστικά.

Και ξεκαθάρισε ότι ο σύζυγος δεν θα εμφανιστεί στο #Ougachallenge. Αλλά τόνισε με νόημα: «Εγώ, πάντως, πιστεύω πως ο πάγος που υπήρχε έσπασε. Αυτό αισθάνομαι. Και κρατάμε ότι μπορεί επαγγελματικά να σταματάς, αλλά κάποιες σχέσεις, αν είναι δυνατόν, μπορούν να συνεχίσουν - αν είναι αληθινές».