Σκορδά - Λιάγκας: Κάλεσαν τη Στικούδη & της την έπεσαν άγρια!

19.03.2015
Καλεσμένη την Κατερίνα Στικούδη είχαν την Πέμπτη (19/3) στο Πρωινό, λίγες μέρες μετά το "πέσιμο" της στη Δέσποινα Καμπούρη και το περίφημο "καρακάξες και βλαχάρες" που της είχε γράψει στα social media

Και μπορεί η Καμπούρη να έχει δώσει τόπο στην οργή και να μη θέλει να σχολιάζει την αναίτια και απαράδεκτη επίθεση της Στικούδη, φαίνεται ότι δε συμβαίνει το ίδιο με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Εξάλλου, η πρώτη όταν είχε γίνει το σκηνικό μέσα από την εκπομπή είχε επιτεθεί στη ράπερ.

Και φτάσαμε στο πρωί της Πέμπτης (19/3), όπου το ζεύγος εφερε στο Πρωινό καλεσμένη τη Στικούδη, αλλά όπως εξελίχθηκε η συνέντευξη, ο λόγος της πρόσκλησης μάλλον ήταν να της την... πέσουν για την Καμπούρη. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσουμε ότι την κουβέντα μονοπώλησε η ιστορία αυτή, με το ζεύγος να κάνει κατά μέτωπον επίθεση στην καλεσμένη τους; Ειδικά, τη Σκορδά δε θυμόμαστε να έχει βγάλει τέτοια ξινίλα και ειρωνεία για καλεσμένη της.

Ωστόσο, ιδιαίτερα άχαρη ήταν η στιγμή με το... πινγκ πονγκ ανάμεσα σε Στικούδη και Λιάγκα με σπόντες, αιχμές και ένα "δε ντρέπεσαι" του παρουσιαστή, που άφησε... παγωτό τη ράπερ.



«Με πείραξε που χαρακτήρισες εμμέσως τη Δέσποινα «κομπλεξική, βλαχάρα, καρακάξα». Δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιους χαρακτηρισμούς. Αυτό ήταν που λίγο με ξένισε» σχολίασε ο Λιάγκας για να προσθέσει: «Καρακάξα κομπλεξική, βλαχάρα» ήταν χοντρό» για να περάσει η Στικούδη στην αντεπίθεση: «Σιγά εσύ έχεις πει χειρότερα.»

«Δεν έχω πει χειρότερα πίστεψέ με. »

«Έχεις τα πρωτεία εσύ πρέπει να με καταλαβαίνεις»

«Δε νομίζω. Δε σε καταλαβαίνω καθόλου. Δεν έχω προσβάλει ανθρώπους, για δείξε μου που έχω προσβάλει. Μπορεί να λέω χειρότερα, αλλά με άλλο τρόπο. Εκεί ήταν προσβλητικός τρόπος.»

«Τέλοσπάντων, αφού δε με νιώθεις δεν πειράζει.»

Σε εκείνο το σημείο, η τραγουδίστρια ξεκίνησε να μιλάει για τη νέα της δουλειά, αλλά τσάμπα κόπος. Ο Λιάγκας έφερε ξανά την κουβέντα στην Καμπούρη, αφού αυτή πουλάει.

«Άμα τη δεις την Καμπούρη τώρα τι θα γίνει;» της είπε.

«Θα της δώσω ένα φιλάκι»

«Που; Στο στόμα; Προκλητικά; Γιατί εσύ θες να προκαλέσεις και λίγο»

«Στο στόμα; Θα το' θελες να το δεις πολύ αυτό μου φαίνεται.»

«Εγώ θα το θελα ναι, πολύ ωραίο θέμα, θα το παίζαμε εδώ κανά μισάωρο την άλλη μέρα το πρωί.»

«Δεν ντρέπεσαι;» τον ρώτησε εκείνη.

«Καθόλου δεν ντρέπομαι. Εσύ δεν ντράπηκες που έγραψες αυτά, θα ντραπώ εγώ που θα σε δώ να φιλιέσαι στο στόμα;»

«Μη με σταυρώνεις σε παρακαλώ, έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα γύρω μας...»

Και κάπου εκεί, πετάχτηκε η Σκορδά φανερά ενοχλημένη: «Και για αυτό να βγαίνουμε να λέμε για τους άλλους; βρε Κατερίνα τι έχεις πάθει;». Η Στικούδη ζήτησε να μη συνεχίσουν άλλο, αλλά με κάθε ευκαιρία η κουβέντα πήγαινε εκεί.